lanseta marker si fir...

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
serbtudor

lanseta marker si fir...

Mesaj de serbtudor »

as vrea sa ii intreb pe cei care folosesc,ce tip de lanseta ci ce fir folosesc pt marker si care au fost criteriile pentru care le-au ales...
multumesc
SENIOR CRAP CLUB

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lanseta marker si fir...

Mesaj de Vali Vesa »

Ti-ai ales un moment nepotrivit...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

mi-am dat seama acum...:D agitatie mare acum...fir intins tuturor la calificari
mai sunt si pescari care nu participa...cred :)
SENIOR CRAP CLUB

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

serbtudor scrie:as vrea sa ii intreb pe cei care folosesc,ce tip de lanseta ci ce fir folosesc pt marker si care au fost criteriile pentru care le-au ales...
multumesc
Ca lansete speciale de marker am folosit Shimano Tribal Marker si Fox Warrior Marker :) . Lansetelor speciale de marker sunt rapide, sensibile, care trasmit orice obstacol sau denivelare , plus ca deasupra mandrinei au inscriptionate 2 tipuri de lungimi pentru o masurare exacta a adancimii apei.

La fel de bine poti insa folosi orice lanseta din dotare care iti permite o lansare in zona in care vrei sa vezi ce structuri ai, cu conditia ca aceasta sa nu fie un "par" gen FMJ, adica sa poti sesiza din varf si structurile sau pe ce tip de fund pescuiesti(tare, mal, vegetatie moarta) - asta daca folosesti si plumbul special de "citire" al substratului
Ca fire ai 2 variante:
1. Un fir subtire(0.23-0.25) cu inaintas textil(dezavantajul aici e ca firul subtire are o elasticitate destul de mare si te poate pacali uneori).
2. Un fir textil cat mai subtire(avantajul e ca simti mai bine structurile datorita lipsei elasticitatii firului textil).
C. S. PELICANUL

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

de la fox ati avut modelul de 2,75 lb?cu care din ele vi s-a parut ca se poate arunca mai departe?(ideal ar fii sa pot explora cat mai departe...)va multumesc pt raspuns :)
SENIOR CRAP CLUB

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

serbtudor scrie:de la fox ati avut modelul de 2,75 lb?cu care din ele vi s-a parut ca se poate arunca mai departe?(ideal ar fii sa pot explora cat mai departe...)va multumesc pt raspuns :)
Personal 2.75 lbs mi se pare prea "moale" pentru marker. Nu neaparat pentru distanta de aruncare (dar si asta) cat pentru faptul ca nu mai simti bine structura fundului (apei, bineinteles). 3.25 lbs mi se pare cea mai potrivita. Si fir textil.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

serbtudor scrie:de la fox ati avut modelul de 2,75 lb?cu care din ele vi s-a parut ca se poate arunca mai departe?(ideal ar fii sa pot explora cat mai departe...)va multumesc pt raspuns :)
Cu Shimano am lansat putin mai departe.
Conteaza insa mult si mulineta. :wink:
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”