eugen dragnea scrie:Banuiesc ca vrea sa zica ca in 2 ani de pescuit strica un bblrc banuiesc ca drilul il face ca la pescuitul marin gen troliu ca altfel nu vad cum s-ar duce un bbrlc in 2 ani...sau mai e varianta in care 12 luni pe an se afla la pescuit si paraseste balta saptamanal pentru cateva ore de aprovizionare
Nu trebuie sa fii mistocar , in ultimi ani am avut parte de foarte multe partide lungi de crap din cauza ca am fost si administrator de balta si chiar mergeam acasa doar pentru aprovizionare.
eugen dragnea scrie:Se pare ca am avut dreptate...omul nu prea stie cum e cu "pomparea"..
Aici nu este vorba de pompare este vorba de cuplajul de la baitruner care decupleaza dar nu de tot lasand tamburul sa mai faca si rateuri , am biguri de ceva vreme si credema ca daca pescuiesti mult cu ele se intampla ori cui .An plus poti sa intrebi pe ori cine care cunoaste intradevar bblc ca acest lucru este si defect de fabricatie .
Lacul pe care il administram era un lac mic de vreo doua hectare era in sistem c&r si populat cu vreo 13 tone de crap in majoritate ciortan de 2-4 kg si cand intra pe patul de nada aveai cam undeva in jur de 60-70 de trageri in 24 de ore si trageau si ca si nebunii ca erau adus din Tisza .
Nu cred ca are o revelanta asa de mare daca sunt noi sau folosite fiindca in servic se pun piese noi si tot alea se strica as,cu toate ca restul pieselor sunt babaciuni si nu sunt schimbate