Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Vezi la Dan Mitranescu pe site,ai toate referintele acolo,eu am mtx 14 de 3 ani si pt. mine sunt exact ce-mi trebuie si sunt foarte multumit de ele.Gabrian_Lucian scrie:As dorii sa achizitionez lansete mtx 12 dar nu stiu mare lucru despre ele .Va rog pe cei care au avut sau au lansete hakuyo sa imi dea daca se poate niste referinte despre ele . MUltumesc anticipat .
Eu inca mai folosesc MTX 12, de 3,90m. Au testul de curbura de 4 lbs si au actiune rapida. Foarte buna in lanseuri daca ai o tehnica buna de lansare, adaptata acestor lansete (deci iti trebuie ceva experienta cu ele). In drill sunt foarte rigide si daca nu esti atent, mai ales la mal poti scapa pestele foarte usor, la fel trebuie sa te obisnuiesti cu ele. Mandrina mai face probleme (se dezlipeste usor si incepe sa se miste) dar se poate rezolva foarte usor folosind un adeziv de calitate. Mie mi se par si un pic cam grele. Eu le folosesc doar atunci cand am nevoie de lanseuri extreme si unde fiecare metru in plus conteaza. In rest nu pescuiesc cu ele, caci nu imi plac cum se comporta in drill, nefiind deloc permisive! Parerea mea!!!.... Am inteles ca MTX 14 sunt mult mai ok! Poate te orientezi spre ele! Bafta!Gabrian_Lucian scrie:As dorii sa achizitionez lansete mtx 12 dar nu stiu mare lucru despre ele .Va rog pe cei care au avut sau au lansete hakuyo sa imi dea daca se poate niste referinte despre ele . MUltumesc anticipat .
likevaliauto68 scrie:Scuze ca intrebarea mea e putin of topic, ce inseamna ca "termin in max 2 ani bblc" ?