lansete hakuyo mtx 12

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Gabrian_Lucian
Puncte: 0

lansete hakuyo mtx 12

Mesaj de Gabrian_Lucian »

As dorii sa achizitionez lansete mtx 12 dar nu stiu mare lucru despre ele .Va rog pe cei care au avut sau au lansete hakuyo sa imi dea daca se poate niste referinte despre ele . MUltumesc anticipat .
NO KILL FOREVER

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Re: lansete hakuyo mtx 12

Mesaj de Madalin Dirla »

Gabrian_Lucian scrie:As dorii sa achizitionez lansete mtx 12 dar nu stiu mare lucru despre ele .Va rog pe cei care au avut sau au lansete hakuyo sa imi dea daca se poate niste referinte despre ele . MUltumesc anticipat .
Vezi la Dan Mitranescu pe site,ai toate referintele acolo,eu am mtx 14 de 3 ani si pt. mine sunt exact ce-mi trebuie si sunt foarte multumit de ele.

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Gabrian_Lucian scrie:As dorii sa achizitionez lansete mtx 12 dar nu stiu mare lucru despre ele .Va rog pe cei care au avut sau au lansete hakuyo sa imi dea daca se poate niste referinte despre ele . MUltumesc anticipat .
Eu inca mai folosesc MTX 12, de 3,90m. Au testul de curbura de 4 lbs si au actiune rapida. Foarte buna in lanseuri daca ai o tehnica buna de lansare, adaptata acestor lansete (deci iti trebuie ceva experienta cu ele). In drill sunt foarte rigide si daca nu esti atent, mai ales la mal poti scapa pestele foarte usor, la fel trebuie sa te obisnuiesti cu ele. Mandrina mai face probleme (se dezlipeste usor si incepe sa se miste) dar se poate rezolva foarte usor folosind un adeziv de calitate. Mie mi se par si un pic cam grele. Eu le folosesc doar atunci cand am nevoie de lanseuri extreme si unde fiecare metru in plus conteaza. In rest nu pescuiesc cu ele, caci nu imi plac cum se comporta in drill, nefiind deloc permisive! Parerea mea!!!.... Am inteles ca MTX 14 sunt mult mai ok! Poate te orientezi spre ele! Bafta!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

Gabrian_Lucian

Va multumesc pt informatii eu pana sa ma loveasca criza am lucrat cu bete de 3 respectiv 3,5 lbs si shimano si fox( timp de 7-8 ani ) ,dar acum trebuie sa ma indrept spre ceva ieftin si fiabil .Pana acum despre mtx 12 13" 4 lbs am auzit doar lucruri bune ,rigiditatea nu ma sperie dar chestia cu mandrina ma cam sperie fiindca pescuiesc destul de mult ( de ex termin in maxim 2 ani bblc ) . Am experienta la bete dar in Satu Mare nimeni aproape nu stie sa-mi dea mai multe amanunte despre mtx 12 4lbs 13" .Iar la o alta intrebare de a mea pe care doream sa o deduc din explicatiile pe care le primesc de la d-voastra era cele 4 lbs ale betelor daca sunt reale sau sunt barbi .Va multumesc inca o data pt lamuririle primite pana acum sunt foarte pertinente si la subiect .
NO KILL FOREVER

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Scuze ca intrebarea mea e putin of topic, ce inseamna ca "termin in max 2 ani bblc" ?

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

valiauto68 scrie:Scuze ca intrebarea mea e putin of topic, ce inseamna ca "termin in max 2 ani bblc" ?
like :mrgreen:
si eu sunt curios de raspunsul ce va fi dat... :wink:
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Daca termini in 2 ani bblc nu inseamna ca pescuiesti mult, nu inseamna altceva decat ca nu ai grija de echipament, dai cu el de pamant, le faci baie si le umplii cu nisip si praf.

De ce nu-ti iei Senzor Club sh ? Bete solide, ieftine, arunca bine,etc.

Gabrian_Lucian

Cam dupa doi ani scapa tamburul ( problema generala la toate bigurile).Asta apare daca sunt forjate ( adica mulinat mult ).Cutoate ca mulinetele nu sunt trantite si neingrijite dar cam o data la 2 ani apar probleme la ele
Ultima oară modificat Mar Sep 25, 2012 23:08 de către Gabrian_Lucian, modificat 1 dată în total.
NO KILL FOREVER

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Banuiesc ca vrea sa zica ca in 2 ani de pescuit strica un bblrc :roll: banuiesc ca drilul il face ca la pescuitul marin gen troliu ca altfel nu vad cum s-ar duce un bbrlc in 2 ani...sau mai e varianta in care 12 luni pe an se afla la pescuit si paraseste balta saptamanal pentru cateva ore de aprovizionare :lol:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Se pare ca am avut dreptate...omul nu prea stie cum e cu "pomparea".. :wink:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”