Velocity e o lanseta cu rezerve foarte mari de putere in talon, insa cu ceva probleme la segmentul de varf. Daca si varful ar fi fost proiectat cu aceeasi rezerva mare de putere ar fi fost capabila sa arunce o minge medicinala la peste 200 de metri. Din pacate nu e cazul, asa ca ia-ti si un cantar electronic si cantareste bine montura inainte sa arunci cu ea...eventuale poze si martori inainte si dupa aruncare fiind un mare plus pentru momentul cand vei ajunge la garantie. Nu uita nici forumul, putin scandal pe forum urgenteaza treaba cu 2-3 saptamani. Iti recomand sa arunci un ochi si pe FL Strategist, poseda aceleasi calitati dar la juma' de pret si nu-ti mai bati capul cu garantia, un varf fiind in jur de 60 de lei.
Userul de mai sus are dreptate doar partial, se merita sa-ti iei Shimano, insa doar mulinete, care sunt de cea mai buna calitate. La bete mai gandeste-te, ai sute de optiuni, dar daca totusi te hotarasti pe Shimano arunca un ochi pe beastmaster sau pe supressa daca mai gasesti pe undeva, sunt bete mult mai reusite decat velocity.
mihai turiac scrie:99.9(9)% dintre cei care merg la pescuit fac pariu ca nici macar nu au auzit ca shimano produce scule de pescuit, si cu toate astea prind si peste se si distreaza fara shimano.
Pai la noi in Chisinau pescuiesc toti cu chinezarii de 15 - 20 EUR (tot combo-ul).
Eu cel putin nu am vazul scule mai profi.
Trebuie cineva sa inceapa cu ceva mai serios
cornelserbu scrie:daaa, neaparat toate sa fie shimano, altfel nu esti pescar
Nu e neaparat sa fie SHIMANO doar ca din cele citite (mult citit) se pare ca's cele mai fiabile si faine in utilizare
Tot timpul Shimano au facut lansete de crap bune.Chestia cu vulpea si strugurii acri.Jumate din pionierii pesccuitului la crap de la noi au pescuit cu lansete Shimano sau inca mai pescuiesc.Lansetele de top de acum facute de Shimano sfideaza orice lanseta facuta de englezii de la orice firme.La jumate din pretul englezilor ofera aceleasi nivele de performanta sau mai mult.
Eu personal am am avut : predator carp 3.3m/3lbs (inca le mai am), energo team prezident dx kevlar 3.9m/3lbs, daiwa black widow 3.6m/3lbs, shimano tribal velocity si acum mtx class.
La mulinete am folosit ceva de la tokushima, hakuyo xa 8000 iar acum am ultegra xsc.
La senzori am avut unii de la fl pe urma pulsar iar acum hakuyo 2014
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again
mihai turiac scrie:Eu personal am am avut : predator carp 3.3m/3lbs (inca le mai am), energo team prezident dx kevlar 3.9m/3lbs, daiwa black widow 3.6m/3lbs, shimano tribal velocity si acum mtx class.
La mulinete am folosit ceva de la tokushima, hakuyo xa 8000 iar acum am ultegra xsc.
La senzori am avut unii de la fl pe urma pulsar iar acum hakuyo 2014
Dar de ce ai schimbat asa des senzorii ? se strica asa repede ?
Si mai am o intrebare, daca tot ai Shimano tribal velocity: cind le cumperi vin in husa sau nu ?
Senzorii i am schimbat prima data ca nu aveau statie, apoi am luat altii tot fl cu statie...avea probleme mari statia batea maxim 20m iar daca erai intr un mediu ecranat gen masina cu geamurile inchise rar suna statia plus ca avea un singur ton si suna cu intarziere de 2secunde, apoi am trecut pe pulsar...dezamagire mare la capitolul sensivitate, axum am hakuyo model 2014 si sunt foarte incantat .
Betele vin cu husa....o husa culmea chiar foarte buna si foarte reusita.....adica este altfel lucrata fata de restul.
Friends Carp Team
And
mihai turiac scrie:Senzorii i am schimbat prima data ca nu aveau statie, apoi am luat altii tot fl cu statie...avea probleme mari statia batea maxim 20m iar daca erai intr un mediu ecranat gen masina cu geamurile inchise rar suna statia plus ca avea un singur ton si suna cu intarziere de 2secunde, apoi am trecut pe pulsar...dezamagire mare la capitolul sensivitate, axum am hakuyo model 2014 si sunt foarte incantat .
Betele vin cu husa....o husa culmea chiar foarte buna si foarte reusita.....adica este altfel lucrata fata de restul.
Ahh, ok, eu credeam ca lansetele vin fara husa si ma gindeam sa cumpar una pentru 3 lansete.
Referitor la senzori Hakuyo, am vazut ca au un pret rezonabil. Daca zici ca's foarte buni, probabil am sa'mi cumpar si eu.
mihai turiac scrie:Senzorii i am schimbat prima data ca nu aveau statie, apoi am luat altii tot fl cu statie...avea probleme mari statia batea maxim 20m iar daca erai intr un mediu ecranat gen masina cu geamurile inchise rar suna statia plus ca avea un singur ton si suna cu intarziere de 2secunde, apoi am trecut pe pulsar...dezamagire mare la capitolul sensivitate, axum am hakuyo model 2014 si sunt foarte incantat .
Ahh, ok, eu credeam ca lansetele vin fara husa si ma gindeam sa cumpar una pentru 3 lansete.
Referitor la senzori Hakuyo, am vazut ca au un pret rezonabil. Daca zici ca's foarte buni, probabil am sa'mi cumpar si eu.
Lansetele vin cu huse individuale Shimano,nu cu huse de transport.Doar daca cumperi patru lansete primesti un cadou o husa Shimano de patru lansete.
Au toate facilitatile senzorilor foarte scumpi, sunete placute, statia am probato eu la distante mai mari de 100m si functiona nu ca ai avea nevoie de asa distanta, semnalizeaza toate trasaturile, sunete distincte pe runn si pe drop senzor de lumina ca sa treca automat pe modul de noapte si multe multe alte functii care sunt de obicei pe senzorii de peste 1500 lei toate astea la un pret de cacao (fata de restul) dar mie tot mi se par scumpi ))) despre fiabilitate in timp ramane de vazut.......pana acum nu am avut probleme de orice fel cu ei.........
Friends Carp Team
And
Depre picheti sau rod pod..............am ajuns la concluzia ca buzzbari de 2 posturi sunt cei mai okay pt mine........am buzzbari de la prologic de 3 posturi am primit cadou un set pe care il folosesc pe fata cu senzorii adica ambii buzzbari ii tin pe fata iar pe spate am picheti.........nu vad rostul sa mai dau inca 250 de lei pt inca un set de buzzbari. Vis-a-vis de rod pod am schimbat mai multe modele pana sa ajung la concluzia ca rod podul nu este pt mine.....adica betele sunt mult prea inghesuite pt gustul meu.
Friends Carp Team
And