Lanterna Frontala

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

arnold_glodean
Puncte: 0

Re: Lanterna Frontala

Mesaj de arnold_glodean »

Led Lenser H7R am si eu si sunt super multumit de el,imediat ce lam luat am si fost 3 zile la pescuit si lam folosit direct cu ce curent aveau acumulatorii in el fara sa le incarc.
E usoara si focalizarea bate orice lampa de cap am vazut pana acum

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

arnold_glodean scrie:Led Lenser H7R am si eu si sunt super multumit de el,imediat ce lam luat am si fost 3 zile la pescuit si lam folosit direct cu ce curent aveau acumulatorii in el fara sa le incarc.
E usoara si focalizarea bate orice lampa de cap am vazut pana acum
subscriu,am asa ceva din 2010 si nu am vazut sa aiba egal.acum,daca vrei mercedes s ,mai intrebi cat consuma?
catch&release

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Probabil dl Apetrea are o lanterna defecta,sau poate la dansul doua nopti de concurs inseamna sa functioneze lanterna fara oprire.....Al meu H7 pe bateri tine fara probleme 4 nopti cu bateri medii ca pret nici f.ieftine nici duracell :D La cele cu acumulatori din cauza mentenantei pot aparea probleme de autonomie,acumulatorii NIMetal fiind destul de pretentiosi la incarcare si au un pronuntat efect de memorie si cristalizare.
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

H7R, tine cam 3 ore non stop pe putere maxima cu acumulatorii originali de 900 Mha, va spun asta ca am folosit-o toata vara cand merg cu bicicleta. Se pot schimba acumulatorii originali care cred ca nu-s prea grozavi, cu acumulatori de 1000 Mha de marca buna.
Se poate incarca si de la usb, la masina sau priza, dupa parerea mea nu merita sa incerci altceva, este o lanterna extraordinara: usoara si puternica.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

clabuc

Mesaj de clabuc »

vad ca e f interesant subiectul, H7 ar ramane in top, totusi la tika xp2 tin bateriile de 3,4 ori mai mult.
Ce nu imi dau eu seama este cat de utili sunt la pescuit cei 140 de lumeni ai lui h7 fata de cei 60 de la tikaxp. In ce situatii e nevoie de puterea asta ?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

clabuc scrie:vad ca e f interesant subiectul, H7 ar ramane in top, totusi la tika xp2 tin bateriile de 3,4 ori mai mult.
Ce nu imi dau eu seama este cat de utili sunt la pescuit cei 140 de lumeni ai lui h7 fata de cei 60 de la tikaxp. In ce situatii e nevoie de puterea asta ?
Corect. Te ajuta daca pescuiesti la plaur. Pana in 80-90m focalizeaza perfect si il vezi ca ziua. In rest ce sa faci, sa luminezi apa? :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

H7 (r) are reglaj de putere, pe minim uiti s-o incarci, pe la putere medie combinat cu maxim cateodata eu am folosit-o cateva zile, vreo 5-6 si mai mergea.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”