Lanterna Frontala

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

clabuc
Puncte: 0

Lanterna Frontala

Mesaj de clabuc »

ma intereseaza un compromis intre putere si autonomie, eventual ceva cu mod economic , si sa fie usor de purtat eventual sa se poata dormi cu ea pe cap.
Ce recomandati ?

pushtiulk
Partener Crapmania.ro

Lanterna Frontala

Mesaj de pushtiulk »

Uita-te dupa lanterna Fenix sau Ledlenser.

Sent from my iPhone using Tapatalk

clabuc

Re: Lanterna Frontala

Mesaj de clabuc »

m-am uitat au putere intr-adevar dar nu prea au autonomie, din cele petzl e ceva cu autonomie mare ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pelzer tica xp si o am de 4 ani !!

intre timp am mai incercat una de la Fox dar avea bateriile in spate si deranja cand dormeam cu ia pe cap . LED LENSER este buna dar consuma foarte mult (un set pe noapte daca ai mult de "lucru") :wink:

pana la urma tot la vechea lanterna am revenit dar nu este asa puternica ca celelalte dar bateriile ma tin in jur de 6 nopti in regim de concurs :wink:

acum fiecare ce vrea de la o lanterna ...
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu vorbesc de modelul cu bateriile in fata ca poate au mai aparut intre timp si altele ....foarte usoara si cant zic 6 nopti ma refer cu intensitatea maxima :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

clabuc

Mesaj de clabuc »

da merci, exact asa ceva caut, intre timp am mai gasit pe net una black diamond spot, care din ce scrie pe net ar fi ceva mai buna - a avut cineva asta ?

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Petzl Tikka Xp, primul model daca il mai gasesti, din review-urile multora este Nr. 1, chiar peste tikka xp2.

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Led Lenser H7,autonomie cam 4-5 nopti in regim de concurs.Este usoara si chiar daca are bateriile la spate eu o rasucesc pe cap in lateral si dorm cu ea fara probleme.Este cu muuuult mai puternica decat Tika XP si este economica daca o setezi pe o putere un pic mai mica decat in maxim,iar ca focalizare nu prea are rival.
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

am avut petzl tikka xp si acum am led lenser h7r. Parerea mea ca led lenser h7r e peste petzl ca si putere si focalizare, iar ca si consum nu am observat diferente semnificative. Un plus pentru h7r vine cu acumulatori si pot fi incarcati la masina.

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

led lenser maninca baterii sau acumulatori 'pe piine' :wink: .la minim maxim 2 nopti tine in regim de concurs.cind spun la minim aproape nu vezi.decit astea mai bine orice chinezarie care consuma putin.acu depinde si de ce vreti de la o lanterna.daca vreti sa 'va bronzati'noaptea atunci ca si intensitate de lumina led lencer daca nu atunci....
LIFE IS FISHING!
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”