Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sunt adeptul sculelor produse de marile branduri. Cu roate astea, cele 2 lanterne ale lui Mihai (Pavel) sunt f puternice si f bune, iar la 20-30 ron/bucata eu zic ca merita. Poate confortul care il ai cu Led Lanserul (pe cap) sa fie unul superior, sa fie mai usoara, etc...dar in rest nu am observat diferenta.tibi nicolae scrie:Da merita diferenta de bani intre Led Lenser si varianta Mitranescu ?
Am Led lenser H7R si am vazut si lanternele astea din Dragon/Mitranescu. Eu zic ca sunt diferente:lucianman scrie:Sunt adeptul sculelor produse de marile branduri. Cu roate astea, cele 2 lanterne ale lui Mihai (Pavel) sunt f puternice si f bune, iar la 20-30 ron/bucata eu zic ca merita. Poate confortul care il ai cu Led Lanserul (pe cap) sa fie unul superior, sa fie mai usoara, etc...dar in rest nu am observat diferenta.tibi nicolae scrie:Da merita diferenta de bani intre Led Lenser si varianta Mitranescu ?
Dupa mine, nu merita banii platiti in plus.
Puterea luminii e aceasi Alin, am testat-o anul trecut daca iti amintesti.alinteodor79 scrie:lucianman scrie:Sunt adeptul sculelor produse de marile branduri. Cu roate astea, cele 2 lanterne ale lui Mihai (Pavel) sunt f puternice si f bune, iar la 20-30 ron/bucata eu zic ca merita. Poate confortul care il ai cu Led Lanserul (pe cap) sa fie unul superior, sa fie mai usoara, etc...dar in rest nu am observat diferenta.tibi nicolae scrie:Da merita diferenta de bani intre Led Lenser si varianta Mitranescu ?
Dupa mine, nu merita banii platiti in plus.
Culoarea mult mai naturala a luminii.
E ca si cum ai compara Dacia cu BMW- ambele fac acelasi lucru insa difera stilul