led laser h7

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

tibi nicolae
Puncte: 0

Re: led laser h7

Mesaj de tibi nicolae »

Da merita diferenta de bani intre Led Lenser si varianta Mitranescu ?
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

tibi nicolae scrie:Da merita diferenta de bani intre Led Lenser si varianta Mitranescu ?
Sunt adeptul sculelor produse de marile branduri. Cu roate astea, cele 2 lanterne ale lui Mihai (Pavel) sunt f puternice si f bune, iar la 20-30 ron/bucata eu zic ca merita. Poate confortul care il ai cu Led Lanserul (pe cap) sa fie unul superior, sa fie mai usoara, etc...dar in rest nu am observat diferenta.

Dupa mine, nu merita banii platiti in plus.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

lucianman scrie:
tibi nicolae scrie:Da merita diferenta de bani intre Led Lenser si varianta Mitranescu ?
Sunt adeptul sculelor produse de marile branduri. Cu roate astea, cele 2 lanterne ale lui Mihai (Pavel) sunt f puternice si f bune, iar la 20-30 ron/bucata eu zic ca merita. Poate confortul care il ai cu Led Lanserul (pe cap) sa fie unul superior, sa fie mai usoara, etc...dar in rest nu am observat diferenta.

Am Led lenser H7R si am vazut si lanternele astea din Dragon/Mitranescu. Eu zic ca sunt diferente:
Materialele din care sunt facute
Modul de focalizare mult superior la Led Lenser
Reglarea intensitatii la Led Lenser
Culoarea mult mai naturala a luminii.
E ca si cum ai compara Dacia cu BMW- ambele fac acelasi lucru insa difera stilul :wink:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

alinteodor79 scrie:
lucianman scrie:

E ca si cum ai compara Dacia cu BMW- ambele fac acelasi lucru insa difera stilul :wink:
Puterea luminii e aceasi Alin, am testat-o anul trecut daca iti amintesti.

Ai dreptate la capitolul materiale. Insa comparatia corecta ar fi : Bmw (standatd) vs. Bmw (full) - ca are si Xenon si lumina e mai palcuta :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

[/quote]Am Led lenser H7R si am vazut si lanternele astea din Dragon/Mitranescu. Eu zic ca sunt diferente:
Materialele din care sunt facute
Modul de focalizare mult superior la Led Lenser
Reglarea intensitatii la Led Lenser
E ca si cum ai compara Dacia cu BMW- ambele fac acelasi lucru insa difera stilul :wink:[/quote]

Eu am H7 si sunt de acord cu tine.
Cea din Dragon are intensitate mare, mica si intermitent iar la Lenser reglezi cum vrei plus lumina ++++++++.
Deci......Led Lenser la toata lumea :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din gazaru

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

E ca si cum ai compara Dacia cu BMW- ambele fac acelasi lucru insa difera stilul :wink:[/quote]

Puterea luminii e aceasi Alin, am testat-o anul trecut daca iti amintesti.

Ai dreptate la capitolul materiale. Insa comparatia corecta ar fi : Bmw (standatd) vs. Bmw (full) - ca are si Xenon si lumina e mai palcuta :D[/quote]

Eu ma refer la lumina degajata calda/rece, nu la putere. Puterea lanternei(nu a luminii)e posibil sa fie aproximativ la fel, insa nu e singurul aspect care conteaza.
Din punctul meu de vedere nu poti pune egalitate intre cele doua lanterne.LEd Lenser e mult peste.

Mihai Pavel

Mesaj de Mihai Pavel »

sa va lamuresc.... eu am doua, una dintre ele are lumina calda si una rece ..... depinde de ledul cu care este echipata

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”