Maner din pluta sau EVA?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Maner din pluta sau EVA?

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:
Dan Mitranescu scrie:Direct de pe copacul de pluta :
O poză face cât 1000 de cuvinte, da' astea sunt rautăcisme, cum o să se mai uite unii în oglindă știind că au mușama și nu plută pe cotoare? Apropo, arată bine mușamaua, cât m-ar costa un set de 14 cu așa ceva pe cotoare?
Eu am avut mult de suferit in viata ca am spus lucrurilor pe nume ( in relatia cu oamenii si chiar financiar ) , dar asa mi-am facut si cei mai buni prieteni. Este greu sa decid pe ce drum sa merg in continuare, dar parca este mai bun asta ... Ma tine activ. :D

Eu ii spuneam linoleu, dar ma adaptez. :)
Costurile sunt aceleasi.
Problema este ca pentru anul asta comenzile sunt facute .
Poate la anul le iau in calcul.
Se cam murdareste si arata uratel. Negrul rezista mai bine la tavaleala si se leaga mai bine cu restul echipamentului.
Oricum, iau in calcul si treaba asta. Am inteles din unele recomandari de pe site-urile serioase, ca nu mai transpira mana pe pluta, asa ca poate sa fie un avantaj, mai ales pentru cei care prind peste mult. ( :D )

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Am comandat pana la urma Sonik-uri cu maner EVA...m-am convins ca pluta aia (sau ce o fi) nu e chiar cea mai buna idee la cat sunt de jegos pe maini cand sunt pe balta :))

Astept sa vina de pe site-ul ala din austria (nu stiu daca am voie sa-l numesc) si ma rog sa ajunga ne-calcate-n picioare :)

Multumesc frumos pentru opiniile pertinente (celor care le-au avut), fire intinse si vreme frumoasa! :)

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Daaaaan scrie:Am comandat pana la urma Sonik-uri cu maner EVA...m-am convins ca pluta aia (sau ce o fi) nu e chiar cea mai buna idee la cat sunt de jegos pe maini cand sunt pe balta :))

Astept sa vina de pe site-ul ala din austria (nu stiu daca am voie sa-l numesc) si ma rog sa ajunga ne-calcate-n picioare :)

Multumesc frumos pentru opiniile pertinente (celor care le-au avut), fire intinse si vreme frumoasa! :)
Venita-ra au ba ?
Is ca lumea Evele or nu-s ? Tin si la noi aia cotolanii ?
Cele bune !
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

mircead scrie:
Daaaaan scrie:Am comandat pana la urma Sonik-uri cu maner EVA...m-am convins ca pluta aia (sau ce o fi) nu e chiar cea mai buna idee la cat sunt de jegos pe maini cand sunt pe balta :))

Venita-ra au ba ?
Is ca lumea Evele or nu-s ? Tin si la noi aia cotolanii ?
Cele bune !
Au venit..sunt superbe betele! Cel putin fata de ce am mai avut eu pana acum...sunt peste orice :)

Si imi plac mai mult ca Velocity-urile care le-am vazut in magazin...dar asta e parerea mea personala, nu vreau sa mai ofensez pe cineva pe-aici :))

Manerul e full-EVA, ceea ce mie imi pare mai misto decat celelalte...mandrina accepta XTC14000 fara probleme... sunt foarte usoare si destul de moi - actiunea dupa mine e cam semi-parabolica (exact ce-mi doream) si blancul e subtiiiiiiire de tot, zici ca e lanseta de spinning :)

Per total sunt foarte multumit de ele...mi-am luat si un spod Sonik de 4,5lbs daca tot am prins promotia de 3+1 gratis la lansete :)

Daca vrea sa le vada cineva din Cluj, i le arat cu placere :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”