Se pare ca am deranjat cu ceva fara sa-mi dau seama.mircead scrie:Asta seamana din nou a frustrare, uite eu ma predau, nici nu are rost sa mai postez foto cu S4 XTR, S 6 sau Gravity X, toate cu maner de pluta, pe care le am....... AVETI DREPTATE , AU MANERUL LUI EVA!Dan Mitranescu scrie:Nu de alta, dar am gasit o poza in detaliu:
P.S. mama ei de lanseta care are acelasi pret indiferent ca manerul este de pluta sau din eva.
Cele bune si spor la toate !
Eu imi spun parerea despre un maner de lanseta, parere pe care pot sa o sustin pana la cateva sute de euro oricand cu placere

De ce ma doare pe mine din ce este facut un maner de lanseta, cu care nu am avut si nici nu am sa am contact niciodata, pe cuvant ca nu inteleg.
Inteleg, eram frustrat daca dadeam banii pe pluta si aflam ca este eva, sau daca vindeam "pluta" si afla lumea ca este eva.
Dar eu nu am nicio legatura cu asa ceva.
Vand si eu super lanseta de spinning, creatie proprie, cu valoare sentimentala.
http://danmitranescu.ro/79-531/LANSETE- ... -2-70m.php
Majoritatea pescarilor baga mana in foc ca are maner de pluta, dar eu nu am avut nesimtirea niciodata sa scriu sau sa spun ca este pluta, cand stiu clar ca este eva. Si chiar imi doresc sa o laud cat mai tare, ca pescuiesc cu ea si este o scula buna.
Asta sa-mi fie frustrarea de care vorbeati ? Ma oftic ca unii pot sa minta ( sau sa "doarma in ghete", nu trebuie exclusa varianta ... ) si eu nu pot ?