Maner din pluta sau EVA?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Maner din pluta sau EVA?

Mesaj de Dan Mitranescu »

mircead scrie:
Dan Mitranescu scrie:Nu de alta, dar am gasit o poza in detaliu:
P.S. mama ei de lanseta care are acelasi pret indiferent ca manerul este de pluta sau din eva. :)
Asta seamana din nou a frustrare, uite eu ma predau, nici nu are rost sa mai postez foto cu S4 XTR, S 6 sau Gravity X, toate cu maner de pluta, pe care le am....... AVETI DREPTATE , AU MANERUL LUI EVA!
Cele bune si spor la toate !
Se pare ca am deranjat cu ceva fara sa-mi dau seama.
Eu imi spun parerea despre un maner de lanseta, parere pe care pot sa o sustin pana la cateva sute de euro oricand cu placere :wink: , iar dumneavoastra ma faceti in mod repetat frustrat, direct si personal .
De ce ma doare pe mine din ce este facut un maner de lanseta, cu care nu am avut si nici nu am sa am contact niciodata, pe cuvant ca nu inteleg.
Inteleg, eram frustrat daca dadeam banii pe pluta si aflam ca este eva, sau daca vindeam "pluta" si afla lumea ca este eva.
Dar eu nu am nicio legatura cu asa ceva.

Vand si eu super lanseta de spinning, creatie proprie, cu valoare sentimentala.
http://danmitranescu.ro/79-531/LANSETE- ... -2-70m.php
Majoritatea pescarilor baga mana in foc ca are maner de pluta, dar eu nu am avut nesimtirea niciodata sa scriu sau sa spun ca este pluta, cand stiu clar ca este eva. Si chiar imi doresc sa o laud cat mai tare, ca pescuiesc cu ea si este o scula buna.

Asta sa-mi fie frustrarea de care vorbeati ? Ma oftic ca unii pot sa minta ( sau sa "doarma in ghete", nu trebuie exclusa varianta ... ) si eu nu pot ?

Dan Mitranescu
Veteran

Imi cer scuze, nu am mai apucat sa modific mesajul. Nu mi-am dat seama de la inceput, dar va rog sa ma credeti ca nu am avut nici cel mai mic indiciu sau banuiala ca aveti la vanzare lansete din astea cu maner de pluta. Dupa ce am scris, mirat putin de atacurile la adresa mea, am cautat in postarile dumneavoastra si mi-a picat fisa.

Dan Mitranescu
Veteran

gabi1 scrie:
Dan Mitranescu scrie:Imi cer scuze, nu am mai apucat sa modific mesajul. Nu mi-am dat seama de la inceput, dar va rog sa ma credeti ca nu am avut nici cel mai mic indiciu sau banuiala ca aveti la vanzare lansete din astea cu maner de pluta. Dupa ce am scris, mirat putin de atacurile la adresa mea, am cautat in postarile dumneavoastra si mi-a picat fisa.
:idea: dl.mircead este ”bazarist” de profesie și formator de opinie... :wink:
Uneori, în spatele detaliilor se ascunde ”necuratul”. :lol: :lol:
Eu l-am perceput altfel. Il vad un om pasionat de sculele de pescuit, mai mult decat pescuitul in sine. Un fel de colectionar, nu neaparat de produs, cat de informatia in sine despre acesta. Este clar ca vinde scule mai multe decat prinde crapi ( trebuie sa fac o socoteala sa vad daca ma incadrez si eu aici :D ), dar nu am simtit niciodata rea intentie in ce face.
Am cunoscut astfel de oameni si faptul ca toti acestia erau cu super caracter, ma face sa port un oarecare respect neconditionat genului.
Sunt convins ca nu stie din ce sunt manerele alea si ca nu este rea intentie. Eu cu batul in mana acum cativa ani si eram ferm convins ca este pluta, iar Dong radea de mine ... :)
Problema este ca pana nu bagi cutitul in maner, sa te lamuresti, nu ai cum sa afli adevarul. Eu am avut posibilitatea asta.

Daca stiam ca il afecteaza, pe cuvant ca nu interveneam. Inclusiv din principii morale fata de un eventual cumparator, nu consider ca greseam. Cine cumpara o lanseta si o alege dupa materialul din care este facut cotorul, nu are de ce sa sufere, pentru ca este aproape imposibil sa afle din ce este cu adevarat.

Imi pare rau ca m-a facut frustrat, intrun loc in care am o oarecare relatie cu oamenii. Puteam sa discutam altfel aspectul. Am spus anterior ca pot sa gresesc si eu, pentru ca am la dispozitie numai poze, dar nici sa las subiectul fara sa mi se demonstreze contrariul, nu pot. Macar sa invat ceva.
Sunt chiar dispus sa cumpar lanseta, ca sa dreg situatia si totodata sa vad daca au inventat astia ceva, sa puna pluta la aceleasi costuri cum pun EVA.
Adica la EVa sa scoata un plastic din matrita si sa il lipeasca pe cotor, iar la pluta sa taie 50 de cuburi, sa le gaureasca, sa le bage unul cate unul pe blank, sa le lipeascas intre ele, sa prinda lanseta pe un dispozitiv gen strung si sa finiseze suprafata, sa reconditioneze eventuale defecte de material care apar la finisare, ... , adica ceva bani in plus ca manopera si ca material. Ori la astea de care discutam, ca este cu pluta, ca este cu EVA, tot atat costa ...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cu țigărica aprinsă spune în doi timpi și trei mișcări dacă e plută sau eva.
Dacă privești pozele cu Germina vs Sonik se vede din avion diferența.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

gabi1 scrie:Cu țigărica aprinsă spune în doi timpi și trei mișcări dacă e plută sau eva.
Dacă privești pozele cu Germina vs Sonik se vede din avion diferența.
Sunt umblat si eu mult prin ele.
Totusi mi-am furat-o acum cativa ani, cand am adus Havy Spin.
Imitatia este perfecta. Inclusiv discurile sunt desenate.
Perfectiunea le da de gol. Pluta adevarata este imposibil sa nu aiba si gauri mai mari.
Se cunoaste si la capete, ca are un strat de aproz.1mm care se vede cum delimiteaza si inchide materialul de dedesupt.
In rest, bagi mana in foc ca este pluta.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

gabi1 scrie:
uite eu ma predau, nici nu are rost sa mai postez foto...
Mangleala are picioare scurte, de aceea ne prinde repede din urmă.
Urat, foarte urat, nu ma asteptam la asemenea postari, nici macar dupa afirmatiile mele (atacuri directe), ca interventiile dvs nu au nicio valoare raportate la topicurile userilor interesati de anumite informatii.
Nu vreau sa raspund la comentariile dvs. dar ceva imi spune ca daca imi propun rezultatul nu va fi egal.
Aici inchei din nou si va solicit sa nu ciuguliti resturile de la masa celor puternici :wink:
Cel bune dvs. !
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

gabi1 scrie: :idea: dl.mircead este ”bazarist” de profesie și formator de opinie... :wink:
Uneori, în spatele detaliilor se ascunde ”necuratul”. :lol: :lol:
" Portretul lui Dorian Gray confirma placerea enorma a lui Wilde de a povesti." si eu completez cu :" Ferice de cei ce nu inteleg "
"Nu iti crea o imagine falsa. Este incomoda, greu de intretinut si usor de depistat."

Formatorul de opinie cand nu are interese personale consider ca face popularizata experienta proprie si nu interesul personal, ceea ce ar fi in avantajul userilor normali care au acces numai la tehnicile de mk.
Bazarist recunosc , sunt , asta deoarece nu am timpul necesar sa fac cercetarea de piata pe viu si aici in Ro nici nu prea am unde, am si ceva istorii cu magazine de renume, care faceau orice sa-si vinda marfa, in detrimentul calitatii, fapt pentru care cumpar din afara si numai dupa ce cantaresc lucrurile cum trebuie vand ceea ce am cumparat (de nou) , nu neaparat si ceea ce am folosit.
Dvs. insa din cate am studiat nu ati fost in stare sa aduceti o informatie noua, sau macar sa confirmati ceva deja statuat, in schimb suntei un mic maestru in a rastalmaci afirmatiile si si cuvintele.
Aici domnule incheiem comentariile de-o parte si de cealalta, Gura Oborului nu are legatura cu Gura Popestiului, CLAR !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

mircead scrie: Aici inchei din nou si va solicit sa nu ciuguliti resturile de la masa celor puternici :wink:
Cel bune dvs. !
Mă uit la avatar și nu știu ce să fac, să râd sau să mă întristez... :lol: :lol:
Vă las să ciuguliți tot, ce rămâne luați la pachet. :wink:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

gabi1 scrie:
mircead scrie: Aici inchei din nou si va solicit sa nu ciuguliti resturile de la masa celor puternici :wink:
Cel bune dvs. !
Mă uit la avatar și nu știu ce să fac, să râd sau să mă întristez... :lol: :lol:
Vă las să ciuguliți tot, ce rămâne luați la pachet. :wink:
Daca nu reusesti, modeleaza-ti existenta dupa principiul:"Nu se intampla decat ceea ce trebuie sa se intample." Este o dura, dar relaxanta fatalitate."

""Daca pierzi teren lasa impresia ca ai facut-o intentionat. Impune un principiu: am dat 2 pasi inapoi ca sa-mi pot lua avant.
Draga baiete, niciun om nu este un geniu. ""Pescarii"" sunt o tagma decorativa. Niciodata n-au nimic de spus, dar o spun incantator. Pescarii reprezinta triumful materiei asupra inteligentei, la fel cum barbatii reprezinta triumful inteligentei asupra moralei.”
Cele bune !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nea Egocentricu',când ți-ai propus să te pictezi pe perete(fără barcă)?!? :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”