Maner din pluta sau EVA?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Tritoiu Dragos
Puncte: 0

Re: Maner din pluta sau EVA?

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Cred ca in cazul asteaia de am pomenit o mamaliga a actionat ca un strat protector care a conservat pluta...probabil prin anii 60 se facea mamaliga calumea nu dasta radioactiva ca in zilele noastre :)
Fişiere ataşate
Astea s Miselele    aia portocalie e din fibra plina si era galbena cu tente caramizii de jeg .Este inca in lucru ..Cealalta e fibra tubulara....manerele dupa ce le am spalat sunt comparabile cu ale unei lansete noi. Doapele din fund sunt mai scofalcite. Germina e retrasa la tara ca era prea aglomeratie in casa ..da fac rost si de o poza cu ea.
Astea s Miselele aia portocalie e din fibra plina si era galbena cu tente caramizii de jeg .Este inca in lucru ..Cealalta e fibra tubulara....manerele dupa ce le am spalat sunt comparabile cu ale unei lansete noi. Doapele din fund sunt mai scofalcite. Germina e retrasa la tara ca era prea aglomeratie in casa ..da fac rost si de o poza cu ea.
17198572_1688341784526300_224651128_n.jpg (98.23 KiB) Vizualizat de 1161 ori

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Dan Mitranescu scrie: P.S. care este modelul vizat, ce are maner de pluta ?
Am scris si mai sus, dar vad ca s-au mutat cateva comment-uri de pe a doua pe prima pagina.. :)

Ma gandeam la Sonik S3, 3.60, 3lbs (nu am nevoie de mai mult)...am renuntat sa mai caut lansete din 3 bucati, ca nu gasesc ceva pe sufletul meu...cu transportul pana la balta va fi distractiv, dar o sa vad cum ma descurc.

Am gasit Sonik-urile in UK la 80 pounds, si pe Nordfishing 80 EUR...pret bun, zic eu? Transportul e neglijabil 10-12 eur la 4 lanete + un spod daca ma hotarasc sa le iau.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Daaaaan scrie:
Dan Mitranescu scrie: P.S. care este modelul vizat, ce are maner de pluta ?
Am scris si mai sus, dar vad ca s-au mutat cateva comment-uri de pe a doua pe prima pagina.. :)

Ma gandeam la Sonik S3, 3.60, 3lbs (nu am nevoie de mai mult)...am renuntat sa mai caut lansete din 3 bucati, ca nu gasesc ceva pe sufletul meu...cu transportul pana la balta va fi distractiv, dar o sa vad cum ma descurc.

Am gasit Sonik-urile in UK la 80 pounds, si pe Nordfishing 80 EUR...pret bun, zic eu? Transportul e neglijabil 10-12 eur la 4 lanete + un spod daca ma hotarasc sa le iau.
Maner de pluta,... original EVA. :)
Intrebarea corecta devine : "ce culoare preferati la manerele EVA ? " :wink:

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Dan Mitranescu scrie: Maner de pluta,... original EVA. :)
Deci...nu e pluta??? :(

Pe ambele site-uri scrie "cork handle"...Daca nu e asa, decat sa imi iau un cauciuc care imita pluta, mai bine iau EVA negru si aia e...

P.S. ...buna aia cu culoarea... :lol: :lol: :lol:

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Daaaaan scrie:

Pe ambele site-uri scrie "cork handle"...Daca nu e asa, decat sa imi iau un cauciuc care imita pluta, mai bine iau EVA negru si aia e...

Dragilor,
Nu scrie niciodata "cork" pe o lanseta care are maner "eva" decat poate, daca este achizitionata din Ro sau o alta tara bananiera ! Uite eu am achizitionat pentru Dunare, din UK, un set de lansete Prologic Natura C 2 , la preturi ridicole si provoc pe oricine are curajul sa vina sa cerceteze si sa confirme "corkul de eva" , pate doar azi de 8 martie !!! :wink:
Pluta totusi este de mai multe calitati , numai una singura nu are...... Eva, asta doar daca Adam nu doreste in mod special... :lol:
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

mircead scrie:
Daaaaan scrie:

Dragilor,
Nu scrie niciodata "cork" pe o lanseta care are maner "eva" decat poate, daca este achizitionata din Ro sau o alta tara bananiera ! Uite eu am achizitionat pentru Dunare, din UK, un set de lansete Prologic Natura C 2 , la preturi ridicole si provoc pe oricine are curajul sa vina sa cerceteze si sa confirme "corkul de eva" , pate doar azi de 8 martie !!! :wink:
Pluta totusi este de mai multe calitati , numai una singura nu are...... Eva, asta doar daca Adam nu doreste in mod special... :lol:
Atat timp cat pe lansetele de oriunde sunt date cateodata greutati cu sute de grame mai mici decat in realitate ( asta in comparatie cu cele concepute in RO, unde se respecta gramajul ) nu ma mira ca vrajeala sa mearga si mai departe.
Manerele de pluta trebuie sa prezinte inele de delimitare intre bucatile de pluta. Pe lansetele astea , cel putin din poze, nu se observa aceste inele. Poate gresesc, dar nici pretul nu este pentru o lanseta cu maner de pluta . De obicei "smecheria" se plateste ... :wink:

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

..Si Germina de la tara...cu maner din inele de pluta.
Fişiere ataşate
17198941_1405375432859757_440204628_n.jpg
17198941_1405375432859757_440204628_n.jpg (21.27 KiB) Vizualizat de 893 ori
17141055_1405375909526376_1409107672_n.jpg
17141055_1405375909526376_1409107672_n.jpg (15.75 KiB) Vizualizat de 893 ori
17198567_1404458469618120_789310048_n.jpg
17198567_1404458469618120_789310048_n.jpg (29.67 KiB) Vizualizat de 893 ori

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

mircead scrie:
Daaaaan scrie:

Dragilor,
Nu scrie niciodata "cork" pe o lanseta care are maner "eva" decat poate, daca este achizitionata din Ro sau o alta tara bananiera !
Si niciodata englezul, neamtul sau olandezul nu umbla la kilometraj. Si nici nu se face ITP-ul pe spaga pe acolo. Si nici nu scriu pe fire, lansete si multinete povesti de adormit copii. Si nici nu fura peste. Etc. "Legendele Olimpului" sunt pentru clasa a 5-a, asa! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Cat sunt eu de chior si tot vad delimitarile dintre inelele de pluta.
Chestia cu "concepute in Ro" e deja de domeniul sf. :lol:
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Dan Mitranescu scrie: Atat timp cat pe lansetele de oriunde sunt date cateodata greutati cu sute de grame mai mici decat in realitate ( asta in comparatie cu cele concepute in RO, unde se respecta gramajul ) nu ma mira ca vrajeala sa mearga si mai departe.
Manerele de pluta trebuie sa prezinte inele de delimitare intre bucatile de pluta. Pe lansetele astea , cel putin din poze, nu se observa aceste inele. Poate gresesc, dar nici pretul nu este pentru o lanseta cu maner de pluta . De obicei "smecheria" se plateste ... :wink:
Lansete cu "Sute de grame mai mici decat in realitate" ? :lol:

O imagine face cat o mie de cuvinte :

https://www.youtube.com/watch?v=oiNjh2qtX2Q

https://www.youtube.com/watch?v=D-YQTdUBNHc&t=119s

https://www.youtube.com/watch?v=I6PfpO6ZVrw

Pentru toate natiile :wink:

Asa ca axioma Made in Ro respecta specificatiile nu este chiar axioma, nici macar teorema pentru ca nu prea poate fi demonstrata pentru toate cazurile , as categorisi-o mai degraba wishlist :wink:
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”