Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am scris si mai sus, dar vad ca s-au mutat cateva comment-uri de pe a doua pe prima pagina..Dan Mitranescu scrie: P.S. care este modelul vizat, ce are maner de pluta ?
Maner de pluta,... original EVA.Daaaaan scrie:Am scris si mai sus, dar vad ca s-au mutat cateva comment-uri de pe a doua pe prima pagina..Dan Mitranescu scrie: P.S. care este modelul vizat, ce are maner de pluta ?
Ma gandeam la Sonik S3, 3.60, 3lbs (nu am nevoie de mai mult)...am renuntat sa mai caut lansete din 3 bucati, ca nu gasesc ceva pe sufletul meu...cu transportul pana la balta va fi distractiv, dar o sa vad cum ma descurc.
Am gasit Sonik-urile in UK la 80 pounds, si pe Nordfishing 80 EUR...pret bun, zic eu? Transportul e neglijabil 10-12 eur la 4 lanete + un spod daca ma hotarasc sa le iau.
Deci...nu e pluta???Dan Mitranescu scrie: Maner de pluta,... original EVA.![]()
Intrebarea corecta devine : "ce culoare preferati la manerele EVA ? "
Dragilor,Daaaaan scrie:Deci...nu e pluta???Dan Mitranescu scrie: Maner de pluta,... original EVA.![]()
Pe ambele site-uri scrie "cork handle"...Daca nu e asa, decat sa imi iau un cauciuc care imita pluta, mai bine iau EVA negru si aia e...
P.S. ...buna aia cu culoarea...![]()
![]()
Atat timp cat pe lansetele de oriunde sunt date cateodata greutati cu sute de grame mai mici decat in realitate ( asta in comparatie cu cele concepute in RO, unde se respecta gramajul ) nu ma mira ca vrajeala sa mearga si mai departe.mircead scrie:Dragilor,Daaaaan scrie:Deci...nu e pluta???Dan Mitranescu scrie: Maner de pluta,... original EVA.![]()
Pe ambele site-uri scrie "cork handle"...Daca nu e asa, decat sa imi iau un cauciuc care imita pluta, mai bine iau EVA negru si aia e...
![]()
Nu scrie niciodata "cork" pe o lanseta care are maner "eva" decat poate, daca este achizitionata din Ro sau o alta tara bananiera ! Uite eu am achizitionat pentru Dunare, din UK, un set de lansete Prologic Natura C 2 , la preturi ridicole si provoc pe oricine are curajul sa vina sa cerceteze si sa confirme "corkul de eva" , pate doar azi de 8 martie !!!![]()
Pluta totusi este de mai multe calitati , numai una singura nu are...... Eva, asta doar daca Adam nu doreste in mod special...
Si niciodata englezul, neamtul sau olandezul nu umbla la kilometraj. Si nici nu se face ITP-ul pe spaga pe acolo. Si nici nu scriu pe fire, lansete si multinete povesti de adormit copii. Si nici nu fura peste. Etc. "Legendele Olimpului" sunt pentru clasa a 5-a, asa!mircead scrie:Dragilor,Daaaaan scrie:Deci...nu e pluta???Dan Mitranescu scrie: Maner de pluta,... original EVA.![]()
![]()
Nu scrie niciodata "cork" pe o lanseta care are maner "eva" decat poate, daca este achizitionata din Ro sau o alta tara bananiera !
Lansete cu "Sute de grame mai mici decat in realitate" ?Dan Mitranescu scrie: Atat timp cat pe lansetele de oriunde sunt date cateodata greutati cu sute de grame mai mici decat in realitate ( asta in comparatie cu cele concepute in RO, unde se respecta gramajul ) nu ma mira ca vrajeala sa mearga si mai departe.
Manerele de pluta trebuie sa prezinte inele de delimitare intre bucatile de pluta. Pe lansetele astea , cel putin din poze, nu se observa aceste inele. Poate gresesc, dar nici pretul nu este pentru o lanseta cu maner de pluta . De obicei "smecheria" se plateste ...