Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Tu esti extrem de combativ pe orice subiect . Aproape ca ma simt obligat sa vin cu niste argumente ...Lao scrie:Ori pretenarul tau are un meleu din omienousutetoamna care face maxim 2000 de euro de si-l permite si boschetarul din parcul de cartier si afacerea lui (probabil o covrigarie amarata) deci explicabila combinatia pokee de 70 lei cu tokusima de 40 lei, ori fabulezi.carbocalm scrie:Unul din prietenii mei de pescuit, foloseste niste pokee de 60-70 de lei bucata si niste mulinete tokushima , asta in conditiile in care are un ML si business-ul lui.![]()
Dar cred ca fabulezi.
2.Deci cineva care a cheltuit 30-40.000 pe un ML e un dobitoc "pentru ca e o masina crunt de proasta si "stricacioasa" cum ar zice un samsar pe care-l cunosc". Foarte bun argumentulnorisss scrie:@ carbocalm
1. pietenul tau pescuieste intr-adevar cu niste panarame de scule;
2. faptul ca are ML nu ma impresioneaza deloc, pentru ca e o masina crunt de proasta si "stricacioasa" cum ar zice un samsar pe care-l cunosc;
3. nu stiu cum se face dar din vreo 7-8 insi pe care i-am cunoscut,care pescuiau cu MTX 12-14, cred ca vreo 5-6 dintre ei mi-au spus ca "deh...ar vrea si ei un set de Century", dar nu le permite bugetul;
4. nu cred ca voi face gestul sa te scot din saracie pentru ca sper ca prin mesajele mele de parvenit sa te mobilizez si sa reusesti sa-ti cumperi singur acel set de Century;
5. seara buna
Domnu' norisss nu stiu de unde interesul tau pentru acest subiect atat timp cat nu esti adeptul lansetelor MTX . Eu dau explicatii ( nu ma inflameznorisss scrie:
Ma bucur ca scurta mea interventie a reusit sa nasca controversele astea. Domnu' Dan...probabil ca senzatia ca atentez le afacerea ta te-a facut sa te inflamezi asa si sa dai atatea explicatii. Iata ca acum vrei sa vinzi o struto-camila la 450 LEi. Incet-incet obisnuiesti pescarii cu preturile astea. Departe de mine sa incerc sa jignesc pescarii care aleg MTX-uri, asa ca nu mai incerca sa afirmi ca le-as fi adresat vreun epitet defaimator. Deasemenea, nu mai incerca sa ma convingi ca scriind "merketing" nu am comis altceva decat o greseala de tastare rapida. Desi incerci sa te exprimi elevat si complex pe alocuri, gramatica este inca o palarie prea mare pentru capul tau. Vezi acel "simtii" din postul tau.
Revenind la discutie, este clar ca acei pescari, care au ajuns campioni cu MTX-urile, fie nu si-au dorit sa investeasca mai mult in logistica, fie nu si-au permis. Tu stii foarte bine ca vinzi mult pentru masele largi, pescari cu un nivel aproape mediu sau aproape inexistent de pregatire, cu venituri mici sau medii, pe care nevestele i-ar sparge in somn daca ar afla ca au fost in stare sa plateasca 1500 LEi pe un Century. Acum se vor inflama alti pescari care cu mandria erecta vor spune ca ei pot plati si 5000 pe o lanseta, dar cauta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Si totusi produsele de lux se vand in toate domeniile, pentru ca exista oameni care fac bani si care vor sa aiba ce e mai bun din piata. Sunt ei mai impacati cu ideea ca nu au jinduit toata viata dupa o lanseta/mulineta de top. Segmentul asta de clienti nu va veni (nu venii) niciodata la tine sa cumpere ceva. Ramai cu satisfactia ca astia nu sunt asa multi, iar tu, ca si PSD-ul, te ocupi de cei multi...sa le dai "micii si berea" care-i ridica pe culmi nebanuite
.
Sunt extrem de combativ cu cei care fabuleaza si abereaza. Tu esti unul dintre ei.carbocalm scrie:
Tu esti extrem de combativ pe orice subiect . Aproape ca ma simt obligat sa vin cu niste argumente ...
Imi propusesem sa inchei aceasta polemica cu tine.Lao scrie:Sunt extrem de combativ cu cei care fabuleaza si abereaza. Tu esti unul dintre ei.carbocalm scrie:
Tu esti extrem de combativ pe orice subiect . Aproape ca ma simt obligat sa vin cu niste argumente ...![]()
A.. si cu pokemonii si trolii de pe forumuri. Sper ca nu esti unul dintre ei..