MTX 14 vs MTX 16

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
norisss
Puncte: 0

Re: MTX 14 vs MTX 16

Mesaj de norisss »

@Lao...big like :)

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Lao scrie:
carbocalm scrie:Unul din prietenii mei de pescuit, foloseste niste pokee de 60-70 de lei bucata si niste mulinete tokushima , asta in conditiile in care are un ML si business-ul lui.
Ori pretenarul tau are un meleu din omienousutetoamna care face maxim 2000 de euro de si-l permite si boschetarul din parcul de cartier si afacerea lui (probabil o covrigarie amarata) deci explicabila combinatia pokee de 70 lei cu tokusima de 40 lei, ori fabulezi. :mrgreen:
Dar cred ca fabulezi. :lol:
Tu esti extrem de combativ pe orice subiect . Aproape ca ma simt obligat sa vin cu niste argumente ... :lol:

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

norisss scrie:@ carbocalm

1. pietenul tau pescuieste intr-adevar cu niste panarame de scule;
2. faptul ca are ML nu ma impresioneaza deloc, pentru ca e o masina crunt de proasta si "stricacioasa" cum ar zice un samsar pe care-l cunosc;
3. nu stiu cum se face dar din vreo 7-8 insi pe care i-am cunoscut,care pescuiau cu MTX 12-14, cred ca vreo 5-6 dintre ei mi-au spus ca "deh...ar vrea si ei un set de Century", dar nu le permite bugetul;
4. nu cred ca voi face gestul sa te scot din saracie pentru ca sper ca prin mesajele mele de parvenit sa te mobilizez si sa reusesti sa-ti cumperi singur acel set de Century;
5. seara buna :)
2.Deci cineva care a cheltuit 30-40.000 pe un ML e un dobitoc "pentru ca e o masina crunt de proasta si "stricacioasa" cum ar zice un samsar pe care-l cunosc". Foarte bun argumentul :lol: .Ceea ce incercam sa iti spun este ca nu toti oamenii cu bani tin neaparat sa pescuiasca cu bete de 6000 de lei setul.
3. Nu vad unde e problema sau argumentul?
4.Nu stiu daca sunt cu adevarat dispus sa investesc banii astia intr-un set de bete, dar poate voi scapa in curand de saracie :)
5. Toate bune

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

norisss scrie:
Ma bucur ca scurta mea interventie a reusit sa nasca controversele astea. Domnu' Dan...probabil ca senzatia ca atentez le afacerea ta te-a facut sa te inflamezi asa si sa dai atatea explicatii. Iata ca acum vrei sa vinzi o struto-camila la 450 LEi. Incet-incet obisnuiesti pescarii cu preturile astea. Departe de mine sa incerc sa jignesc pescarii care aleg MTX-uri, asa ca nu mai incerca sa afirmi ca le-as fi adresat vreun epitet defaimator. Deasemenea, nu mai incerca sa ma convingi ca scriind "merketing" nu am comis altceva decat o greseala de tastare rapida. Desi incerci sa te exprimi elevat si complex pe alocuri, gramatica este inca o palarie prea mare pentru capul tau. Vezi acel "simtii" din postul tau.

Revenind la discutie, este clar ca acei pescari, care au ajuns campioni cu MTX-urile, fie nu si-au dorit sa investeasca mai mult in logistica, fie nu si-au permis. Tu stii foarte bine ca vinzi mult pentru masele largi, pescari cu un nivel aproape mediu sau aproape inexistent de pregatire, cu venituri mici sau medii, pe care nevestele i-ar sparge in somn daca ar afla ca au fost in stare sa plateasca 1500 LEi pe un Century. Acum se vor inflama alti pescari care cu mandria erecta vor spune ca ei pot plati si 5000 pe o lanseta, dar cauta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Si totusi produsele de lux se vand in toate domeniile, pentru ca exista oameni care fac bani si care vor sa aiba ce e mai bun din piata. Sunt ei mai impacati cu ideea ca nu au jinduit toata viata dupa o lanseta/mulineta de top :) . Segmentul asta de clienti nu va veni (nu venii) niciodata la tine sa cumpere ceva. Ramai cu satisfactia ca astia nu sunt asa multi, iar tu, ca si PSD-ul, te ocupi de cei multi...sa le dai "micii si berea" care-i ridica pe culmi nebanuite :) .
Domnu' norisss nu stiu de unde interesul tau pentru acest subiect atat timp cat nu esti adeptul lansetelor MTX . Eu dau explicatii ( nu ma inflamez :wink: ) pentru un produs la care am muncit ceva timp, atunci cand este denigrat atat produsul in sine cat si pescarul care il are. Nu am facut aprecieri niciodata la adresa celor care cumpara produse scumpe si isi permit un stil de viata aparte . Bravo lor . Nu stiu in schimb de ce acestia le tin socoteala celor care cauta numai utilul intr-un produs .Nu stiu ce masina ai , unde locuiesti sau cum iti castigi existenta , dar sunt sigur ca exista lucruri in viata ta in care ai vazut numai partea utila si ai coborat pretul pe cat posibil pentru a le avea . Acest lucru se datoreaza in primul rand cunoasterii domeniului respectiv . Se contureaza ipocrizia , dar tot ce vreau sa spun este ca si domeniul pescuit este la fel : cei care au ani in spate pe malul baltii vor sa pescuiasca nu sa se faleasca.Exact contrariul afirmatiei tale. Cunosc zeci de pescar BUNI care au renuntat la lansete scumpe si pescuiesc cu MTX14 si garantez ca nu este vorba de lipsa banilor.
Nu ai nici cel mai mic habar despre situatia financiara a unora dintre posesorii de MTX-uri . Cunosc cativa care pot sa cumpere toate Century-urile si HI-s-urile si sa le faca gard la gradina zambind :wink:
Ma rog , este un site de pescuit la crap , nu unul cu lectii de viata si de gramatica in care un "i" largeste palaria pentru unii si o muleaza pe cap pentru altii :wink: . Nici asta nu stiu daca este bine sa ai capul mic sau capul mare ... :) Cum preferi ? :) . Hai sa lasam rautatile astea si sa vorbim despre pescuit .

Ce lansete ai ? Ai folosit MTX-uri ? Care este motivul practic pentru care recomanzi folosirea altei lansete ? Sau numai numele si pretul conteaza ?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sa nu uit de "struto-camila " MTX15 ! Asta ce este : Century ak47 ? :D

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

carbocalm scrie:
Tu esti extrem de combativ pe orice subiect . Aproape ca ma simt obligat sa vin cu niste argumente ... :lol:
Sunt extrem de combativ cu cei care fabuleaza si abereaza. Tu esti unul dintre ei. :|
A.. si cu pokemonii si trolii de pe forumuri. Sper ca nu esti unul dintre ei..

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Lao scrie:
carbocalm scrie:
Sunt extrem de combativ cu cei care fabuleaza si abereaza. Tu esti unul dintre ei. :|
A.. si cu pokemonii si trolii de pe forumuri. Sper ca nu esti unul dintre ei..
Imi propusesem sa inchei aceasta polemica cu tine.
Dar este a treia jignire pe un singur subiect.Nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla daca ne intersectam si pe alte subiecte.

Cu ce drept ma jignesti tu pe mine si pe prietenul meu? Ma cunosti?

Am afirmat eu despre tine ca esti un ........ in momentul in care incercai sa ma convingi ca afirmatia mea "aproape corect" inseamna "aproape ieftin" ?

Intai "fabulezi" ca respectivul are un business de rahat si conduce o masina de 2 lei pentru ca mai apoi sa ma faci mincinos(exemplul era dat ca si sustinere la faptul ca nu toti cei care au bani sunt dispusi sa investeasca in scule premium) ?

Ce legatura au niste scule cu pret scazut cu situatia materiala a cuiva?

Nu stiu cine sunt nici pokemonii si nici trolii, insa tu faci impresia unui bot cu raspunsuri stereotipe, inconjurat de teama conspiratiei.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

PS. Spor la cumparat carlige premium Hayabusa.

bigstar

Mesaj de bigstar »

:)))

iara numai panarama peci cu mtx`u asta

Nea dan dacasa se poate la mtx 15 asta nu faci din carbon o prelungire la cotor sa o putem folosi si drept varga ... daca tot e asa multifunctionala ?

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Sunt curios cati dintre cei care posteaza pe aici impotriva MTX-ului au pus mana efectiv pe lanseta si au aruncat sau pescuit cu ea.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”