pescarusull scrie:
Pe mine ma deranjeaza faptul ca prin ceea ce postezi ii cam deconsideri pe cei care nu sunt de acord cu tine. Sau cel putin asa-mi pare mie.
Imi pare rau ca intelegeti asta.
Discutiile tehnice in general si cu atat mai mult cele dintre pescari, au o legatura altfel decat cele normale. Este o discutie prieteneasca. Cine intra in asta si se crede desconsiderat, inseamna ca nu se incadreaza in cele doua categorii.
La fotbal de exemplu, intre suporteri datul la m..e face parte din discutii tot timpul. Nu se supara nimeni, pentru ca cine se supara nu este suporter adevarat.
La noi, in pescuit, nu se ajunge nici pe departe la asa ceva, dar in momentul in care ne dezvaluim cunostinte , poate secrete, deja se formeaza o legatura ceva mai permisiva in dialoguri. Asta nu inseamna ca ne desconsideram reciproc.
Ca vine unul cu experienta zero si ma ia de sus, am raspuns intotdeauna pe masura, ca nu vin aici cu texte de comerciant si tin mai mult la ideile muncite, fata de imaginea de vanzator.
In plus , dumneavoastra nu stiti multe despre dialogurile mele, mai exact cu cine le port si ce este in spate.

Nu la Albert ma refer. El este un caz cu totul special.
P.S. faceti aceeasi "gresala" pe care mi-o atribuiti. Imi desconsiderati ideile in majoritatea dialogurilor! Parca imi cautati nod in papura de fiecare data. Eu nu v-am reprosat niciodata asta si v-am raspuns argumentat de fiecare data.