alinakes scrie:
Unele lucruri mi le permit altele nu, insa nu mi-am permis sa fac recomandari pentru ca nu am experienta vasta in domeniu. INSA sincer nu cred ca doar astea 2 variante exista, mai ales ca aveti in portofoliu o gama foarte diversificata de lansete 14, TOP, UNI, Class - toate au aceiasi parametrii?!
Stiti foarte bine ca aveti in fata clienti care simt diferit lansetele si pana la urma, cand vorbim de pescuitul non-competitie ramane doar PLACEREA pescuitului resimtita de pescar si resimtita diferit de fiecare pescar.
Postarea mea nu s-a dorit a fi o critica, mai ales ca sunt unul dintre clientii magazinului dumneavoastra la produse destul de diverse, dar incerc sa spun ca nu se rezuma totul la competitie si nu trebuie ca de fiecare data sa discutam doar in aceasta logica.
La toate lansetele din gama MTX se plateste numai raportul dintre putere si greutate.
Avem un singur model, facut pe vremea in care unii spuneau ca facem numai pari ( banuiesc ca nu stiti vremurile alea, ca se intampla acum 6 ani ). Acel model se numeste MTX11. Nu am reusit inca sa epuizam primul lot, in situatia in care celelalte lansete se vand de 100 de ori mai bine.
Mai este o lanseta care iese din rand. Se numeste MTX TOP . Un MTX14 cu finisaje impecabile in panza 3K si care costa cu 50% mai mult ca 14-le. Ce s-a intamplat ?! Acum este la vanzare cu pret de achizitie, ca sa reusesc sa epuizez stocul.
Cu toate acestea, de cand am facut reducerea, tot MTX 14 se vinde mult mai bine . De ce? Ca cei care au inteles ce inseamna o lanseta nu mai dau nici macar cateva zeci de lei pe finisaje sofisticate.
Sa nu intelegeti gresit. Discutia este una amicala si constructiva. Fara astfel de discutii nu dispareau despre piata lansetele de peste 200E , hai sa zicem 300E ( ca o mai incearca lumea ...

)
Nu vorbim de competitii, vorbim de lansete bune si de ce costa real la un bat.
"Placerea in drill" nu are loc in pretul unei lansete.
Numai placerea de a arunca cu banii putem sa o justificam, dar in niciun caz sa o recomandam.
Asta era ideea.