Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Lauda de sine nu miroase a bineDan Mitranescu scrie:Asa este ... toti sunt multumiti de echipamentul pe care il au. Este mai mult psihologic.
Totusi este bine de cautat sfatul celor care au testat mai multe echipamente si care au rezultate cu acestea.
In pescuit placerile sunt diverse si nu sunt de judecat.
Daca vrem totusi o lanseta care "prinde mult " cautam raspunsul acolo unde exista intrecere , in competitii.
Intrand in subiect nu stiu cate C2-uri sau C3-uri au pescarii de competitie si nici macar daca au , pentru ca nu am vazut pe la ei , dar ce stiu sigur este ca 14-le este o lanseta foarte des intalnita , poate chiar majoritara .
Ma mandresc cu acest lucru ...
Mai mult , ma mandresc cu faptul ca MTX14 este lanseta Campionilor Mondiali la Crap 2012
Pestele nu mai este asa prost ca acum 20-30 de ani,este mai selectiv, acum se uita si la ce/cine il asteapta pe mal.Dan Mitranescu scrie:Asa este ... toti sunt multumiti de echipamentul pe care il au. Este mai mult psihologic.
Totusi este bine de cautat sfatul celor care au testat mai multe echipamente si care au rezultate cu acestea.
Daca vrem totusi o lanseta care "prinde mult " cautam raspunsul acolo unde exista intrecere , in competitii.
Intrand in subiect nu stiu cate C2-uri sau C3-uri au pescarii de competitie si nici macar daca au , pentru ca nu am vazut pe la ei , dar ce stiu sigur este ca 14-le este o lanseta foarte des intalnita , poate chiar majoritara .
Mai mult , ma mandresc cu faptul ca MTX14 este lanseta Campionilor Mondiali la Crap 2012
Nu este o lauda , ci este motivul interventiei mele pe acest subiect. Am plecat de la "C2 bate la toate capitolele MTX14 " , venind cu argumente reale ca nu este asa .cristi30 scrie:Lauda de sine nu miroase a bineDan Mitranescu scrie:Asa este ... toti sunt multumiti de echipamentul pe care il au. Este mai mult psihologic.
Ti-am luat pulsul ...mimisikuuu scrie:Cand esti doctor in pescuit....esti taree...DOTOREE...am mai auzit una...deci trebuie sa ne luam MTX14 ca sa prindem peste