MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mimisikuuu
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de mimisikuuu »

Daaa...am vazut la ultimul concurs cat de mult peste ai prins....locul 17 parca la Cupa Iernii

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

daca tot discutam despre mtx am o mare dilema ...

Detin mtx de vre/o 3 ani un model cu inel de 40 ,nu stiu ce model este ca numar ....

Am zis ca este cazul sa trec la modelul nou si la ultimele doua concursuri am pescuit cu modelul nou inele de cinci zeci ...plumb de o suta zece grame am folosit .

Dupa 6 zile de pescuit cu ambele modele am ajuns la concluzia ca arunc mai putin cu modelul nou decat cu cel vechi .
Problema ce/a mai mare am avut cu modelul nou ca din 4/ cinci lansari cel putin odata se rasucea firul nu stiu cum intre inelul de varf si penultimul s/au intre penultimul si urmatorul de joi .

De rupt nu se rupea firul dar se freca foarte tare de bat de ramanea urma verde de la fir .....

La modelul vechi nu am avut asa probleme si am pescuit cu acelas fir ,aceeas greutate ,aceeas lanseta ,etc etc ...

Poate ma lamureste Dan care/i problema ....si poate sa fie o problema si din cauza stilului meu de aruncat dar de ce numai la modelul nou am probleme ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

geod

Mesaj de geod »

baga cu google translate poate te ajuta http://www.kkknokill.pl/index.php?optio ... 30:wdziska
ca o comparatie de pret 13' 3.5lb -3.75lb
4 x C2 = 1535 franta transport 0
4 x Mtx 14 = 1480 romania domnu`Dan
poti adauga inca un "sau" si lista poate continua
4 x sonik sk3 = 1535 franta transport 0

sa inteleg ca tu ai gasit varianta c2 @ 315 ron in ro,nu? cate mai au pe stoc?
si eu sunt in cautare de 4 bete si urmaresc ofertele cand am timp
te salut
numai bine
Doamne ajuta
nihil sine deo

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

geod scrie:baga cu google translate poate te ajuta http://www.kkknokill.pl/index.php?optio ... 30:wdziska

te salut
numai bine
Doamne ajuta
Prologic C2 nu Century C2

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Prologic c2 sunt la bigfish la 315 ron

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:daca tot discutam despre mtx am o mare dilema ...

Detin mtx de vre/o 3 ani un model cu inel de 40 ,nu stiu ce model este ca numar ....

Am zis ca este cazul sa trec la modelul nou si la ultimele doua concursuri am pescuit cu modelul nou inele de cinci zeci ...plumb de o suta zece grame am folosit .

Dupa 6 zile de pescuit cu ambele modele am ajuns la concluzia ca arunc mai putin cu modelul nou decat cu cel vechi .
Problema ce/a mai mare am avut cu modelul nou ca din 4/ cinci lansari cel putin odata se rasucea firul nu stiu cum intre inelul de varf si penultimul s/au intre penultimul si urmatorul de joi .

De rupt nu se rupea firul dar se freca foarte tare de bat de ramanea urma verde de la fir .....

La modelul vechi nu am avut asa probleme si am pescuit cu acelas fir ,aceeas greutate ,aceeas lanseta ,etc etc ...

Poate ma lamureste Dan care/i problema ....si poate sa fie o problema si din cauza stilului meu de aruncat dar de ce numai la modelul nou am probleme ?
Iulian , mai mult ca sigur este problema de aruncare.
Spun fara sa vad cum arunci : Lasi firul prea scurt cand lansezi. Adica nu il lasi intre spigot si inelul urmator catre varf ( asa cum recomanda inclusiv teoria pentru aruncari cat mai lungi ), tu il lasi undeva la 1m lungime . De aici apar "taieturile" pe matisajul inelului de plecare si inplicit aruncari mai scurte. Nu cunosc efectul , dar cauza urmelor pe lanseta de aici vine sigur.

Dan Mitranescu
Veteran

mimisikuuu scrie:Daaa...am vazut la ultimul concurs cat de mult peste ai prins....locul 17 parca la Cupa Iernii
Am mai avut inca 4 concursuri private anul acesta . Trei pe la Corbu si unul pe Tancabesti . Tocmai pe asta cu Moara l-ai gasit ? :D Stii ca ma doare , nu ? :( ( :D )

Dan Mitranescu
Veteran

mimisikuuu scrie:Prologic c2 sunt la bigfish la 315 ron
Asta era un argument solid : "C2-urile sunt mai ieftine cu 100lei ca MTX-urile ".
Nu ala ca arunca mai bine sau mai ales ala ca sunt mai frumoase , dealtfel si cel care m-a facut sa sufar cel mai mult . :D

menzoco

Mesaj de menzoco »

geod scrie:baga cu google translate poate te ajuta http://www.kkknokill.pl/index.php?optio ... 30:wdziska

te salut
numai bine
Doamne ajuta
dar in franta gasim mtx?

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

menzoco scrie:dar in franta gasim mtx?
Dar ce cauti ma in Franta, te duci dupa trufe ? :mrgreen:
Vrei sa te ajut sa iti trimit un set de 4 Mtx 14 ? :mrgreen:

Mihai, asa cum am discutat si telefonic, tine de gusturile fiecaruia .
Asa cum mie imi par moi betele tale iar tie parmaci Horizonurile mele, tine de gusturi .
Intre noi fie vorba Mtx e un bat accesibil ca pret si pe care daca il rupi accidental sau te imbeti si il rupi pe genunchi nu iti pare rau pe cand dupa un bat de 1000 si ceva de Roni ....
Mai pe romaneste e un bat de tavaleala sau asa cum Dacia e cea mai buna masina pentru drumurile din Romania conform unora asa si MTx poti spune ca dpv calitate/pret e cea mai buna pt baltile din Romania :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”