Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Prologic C2 nu Century C2geod scrie:baga cu google translate poate te ajuta http://www.kkknokill.pl/index.php?optio ... 30:wdziska
ca o comparatie de pret 13' 3.5lb -3.75lb
4 x C2 = 1535 franta transport 0
4 x Mtx 14 = 1480 romania domnu`Dan
poti adauga inca un "sau" si lista poate continua
4 x sonik sk3 = 1535 franta transport 0
sa inteleg ca tu ai gasit varianta c2 @ 315 ron in ro,nu? cate mai au pe stoc?
si eu sunt in cautare de 4 bete si urmaresc ofertele cand am timp
te salut
numai bine
Doamne ajuta
Iulian , mai mult ca sigur este problema de aruncare.petre iulian scrie:daca tot discutam despre mtx am o mare dilema ...
Detin mtx de vre/o 3 ani un model cu inel de 40 ,nu stiu ce model este ca numar ....
Am zis ca este cazul sa trec la modelul nou si la ultimele doua concursuri am pescuit cu modelul nou inele de cinci zeci ...plumb de o suta zece grame am folosit .
Dupa 6 zile de pescuit cu ambele modele am ajuns la concluzia ca arunc mai putin cu modelul nou decat cu cel vechi .
Problema ce/a mai mare am avut cu modelul nou ca din 4/ cinci lansari cel putin odata se rasucea firul nu stiu cum intre inelul de varf si penultimul s/au intre penultimul si urmatorul de joi .
De rupt nu se rupea firul dar se freca foarte tare de bat de ramanea urma verde de la fir .....
La modelul vechi nu am avut asa probleme si am pescuit cu acelas fir ,aceeas greutate ,aceeas lanseta ,etc etc ...
Poate ma lamureste Dan care/i problema ....si poate sa fie o problema si din cauza stilului meu de aruncat dar de ce numai la modelul nou am probleme ?
Am mai avut inca 4 concursuri private anul acesta . Trei pe la Corbu si unul pe Tancabesti . Tocmai pe asta cu Moara l-ai gasit ?mimisikuuu scrie:Daaa...am vazut la ultimul concurs cat de mult peste ai prins....locul 17 parca la Cupa Iernii
Asta era un argument solid : "C2-urile sunt mai ieftine cu 100lei ca MTX-urile ".mimisikuuu scrie:Prologic c2 sunt la bigfish la 315 ron
dar in franta gasim mtx?geod scrie:baga cu google translate poate te ajuta http://www.kkknokill.pl/index.php?optio ... 30:wdziska
ca o comparatie de pret 13' 3.5lb -3.75lb
4 x C2 = 1535 franta transport 0
4 x Mtx 14 = 1480 romania domnu`Dan
poti adauga inca un "sau" si lista poate continua
4 x sonik sk3 = 1535 franta transport 0
sa inteleg ca tu ai gasit varianta c2 @ 315 ron in ro,nu? cate mai au pe stoc?
si eu sunt in cautare de 4 bete si urmaresc ofertele cand am timp
te salut
numai bine
Doamne ajuta
Dar ce cauti ma in Franta, te duci dupa trufe ?menzoco scrie:dar in franta gasim mtx?