Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
O afirmatie cel putin hazardata, din moment ce lumea prinde peste cu ele ! Ptr. mine personal e evident ca pescarii se impart in 2 grupe...cei care cauta pestele "la el acasa" ... si cei care asteapta sa-i caute pestii pe ei. Astia din urma le stiu pe toate in materie de pescuit si ptr. ei, 10-20 de metrii in plus la lanseu inseamna un efort inutil si o rusine in acelasi timp ! Cat timp stii bine ce pescuit vrei sa faci, nu exista lansete nasoale sau nepotrivite, ci doar alegeri de kkt !clau.c scrie:........ daca vreti sa pescuiti cumparati bete de pescuit nu mtx-uri
De ce esti rau ?clau.c scrie:daca vreti toti sa arujncati departe de ce nu cumparati spoduri baracuda cu 200 ron noi noute si aruncati cat vreti, daca vreti sa pescuiti cumparati bete de pescuit nu mtx-uri
Nu tot timpul aceste diferente de 5-10 m fac diferenta. Ba mai mult , consider ca exista maxim doua situatii in care cei 5-10 m sunt edificatori.mimisikuuu scrie:Asta nu pot sa o cred,daca am vorbi de distante mult diferite ar fi ceva,dar chestia asta cu 5-10m in plus fac diferenta in pescuit eu pur si simplu nu o cred,plus ca batul nu iti garanteaza ca ajungi acolo unde altii nu ajung,dau un exemplu ai stanga-dreapta 2 pescari care arunca mai bine ca tine cu lansete progresive,crezi ca e posibil? Eu unul am avut lansete tari si nu imi mai trebuie,nu renunt la placerea drilului ptr 10-15m castigati,daca erau diferente mari gen 60-100 m,da,dar asa prefer sa mi imbunatatesc tehnica de aruncare
pai daca alea de costa dublu sunt proaste, alea la juma' de pret cum or fi ???mimisikuuu scrie:Ce legatura are cc30 cu intrebarea care a pus o colegul?cornelserbu scrie:am avut prologic cc30...probleme la lansare din cauza inelului de plecare care este foarte aproape de mulineta.
am mtx 14...nicio problema !
si inca ceva off topic, apropo de prologic...au cel mai prost monofilament, pana se scufunda pleci acasa
Pe Greaca de exemplu anu trecut diferenta de pescuit intre over 10 si pesti sub 7-8 kg o facea tocmai distanta cel putin pe locurile din fata .tecsi78 scrie:Toate structurile care tin peste sunt de la 160 m in sus??