MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
menzoco
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de menzoco »

zfcristian scrie:
tecsi78 scrie:Toate structurile care tin peste sunt de la 160 m in sus??
Pe Greaca de exemplu anu trecut diferenta de pescuit intre over 10 si pesti sub 7-8 kg o facea tocmai distanta cel putin pe locurile din fata .
Cu cat mergeai mai in fata cu atat iti intra peste mia mare .

Ideea e ca eu nu vreau sa demonstrez nimic, nu imi laud betele , nu import bete nu am un business in domeniu dar nu mi se pare normal sa aruncam cu kkt in cineva care importa niste bete doar pentru ca nu se gasesc in Franta .
Pana una alta vis a vis de betele de firma, anul trecut cand am luat Beastmaster la prima aruncare cu ele unul din ele s-a rupt, era sa mor pe balta si mai imi era si rau de la bautura :mrgreen:
Pe la concursuri am vazut ca cel putin tribalurile parca la fiecare 2-3 concursuri apar bete rupte.
ce iti mai place bautura.ce forta si ura ai prins pe lansetele alea.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

menzoco scrie: ce iti mai place bautura.ce forta si ura ai prins pe lansetele alea.
Te flatezi gogule si vezi ca nu eu sunt la bautura ci tu iar despre lansete , nu mai poti sa dai un Refresh pe Crapmania ca apare Prologic C1, C2, C3, C4, C5, C6 C......

Auzi da tu ce ai cu MTX ?

menzoco

Mesaj de menzoco »

zfcristian scrie:
menzoco scrie: ce iti mai place bautura.ce forta si ura ai prins pe lansetele alea.
Te flatezi gogule si vezi ca nu eu sunt la bautura ci tu iar despre lansete , nu mai poti sa dai un Refresh pe Crapmania ca apare Prologic C1, C2, C3, C4, C5, C6 C......

Auzi da tu ce ai cu MTX ?
EU unul ma bucur ca am c3 3.96 3.50lb poate vor aparea si alte modele.cu mtx nu am nimic,dar la 400ron as prefera altceva second.

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Nu va mai certati domnilor, gusturile nu se discuta.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

tecsi78 scrie:Nu va mai certati domnilor, gusturile nu se discuta.
Nu ne certam ca suntem parteneri de pescuit dar asta cu gusturile nu o intelege el .
Faptul ca el nu pescuieste sau nu ar pescui cu Mtx nu trebuie sa fie o regula si pentru ceilalti iar faptul ca lui ii place Prologic nu inseamna ca toata lumea trebuie sa aiba Prologic .

cristi30

Mesaj de cristi30 »

tecsi78 scrie:Nu va mai certati domnilor, gusturile nu se discuta.
Corect. Cea mai mare prostie e sa intrebi pe altii ce scule sa ti cumperi tu,prostie care ,recunosc ,am facut o si eu ca incepator,cel mai bine mergi si pui mana pe ele si decizi tu ptr tine,ca si exemplu pot sa ti dau faptul ca atunci cand ceri o parere ai sa vezi ca predomina urmatoarele 3 optiuni:mtx14,bblrc si skypod iar eu unul as alege tot timpul altceva

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

cristi30 scrie:3 optiuni:mtx14,bblrc si skypod iar eu unul as alege tot timpul altceva
BIG LIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

mimisikuuu scrie:
menzoco scrie:Decat sa dau 400 Ron pe mtx,mai bine caut ceva second.
Corect.....MTX14 arunca bine si atat..
Mai are pe langa arunca bine si finisaje ok...cel putin la ce am vazut eu asta vara la cateva mtx 14,lansete pe care sincer sa fiu,le-am recomandat unor amici...chestia e ca la acel bat eu unul nu am vazut sa aibe finisari aiurea,asa cum am avut la fostele faimoase Shimnao Best Master si nici ca la actualele mega admirate Fox-uri Horizon. :lol:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Offtopic

Pls sa ma ajutati cu o recomandare pentru o lanseta din 3 segmente, 3.9m 3.5 lbs...cat mai usoara, pentru cineva cu probleme la o mana. Marca nu conteaza...poate sa fie si "Trabant", important sa-si faca treaba. A incercat cu MTX dar sunt grele pt el. Un set light al meu, 380 grame, de 3.60m, 3 lbs ii sunt bune, dar arunca cu 1o m mai putin.
Multumesc in avans...
"Keep it simple!"

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

max-carpfishing scrie:
mimisikuuu scrie:
menzoco scrie:Decat sa dau 400 Ron pe mtx,mai bine caut ceva second.
Corect.....MTX14 arunca bine si atat..
Mai are pe langa arunca bine si finisaje ok...cel putin la ce am vazut eu asta vara la cateva mtx 14,lansete pe care sincer sa fiu,le-am recomandat unor amici...chestia e ca la acel bat eu unul nu am vazut sa aibe finisari aiurea,asa cum am avut la fostele faimoase Shimnao Best Master si nici ca la actualele mega admirate Fox-uri Horizon. :lol:
Sa zici ca Hakuyo are finisaje mai bune ca Fox e ridicol...Am avut pana acum cateva modele de la Fox si la capitolul finisaje dau clasa la bete care costa cel putin dublu. Nu am gasit nici macar o picatura de vopsea gresit aplicata, nici la mine si nici la altii sa ca hai sa nu exageram. :wink:

Cat despre MTX, nu ma mai pronunt pana nu imi cumpar si eu unul. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”