MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
max-carpfishing
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de max-carpfishing »

Neamtul scrie: Sa zici ca Hakuyo are finisaje mai bune ca Fox e ridicol...Am avut pana acum cateva modele de la Fox si la capitolul finisaje dau clasa la bete care costa cel putin dublu. Nu am gasit nici macar o picatura de vopsea gresit aplicata, nici la mine si nici la altii sa ca hai sa nu exageram. :wink:

Cat despre MTX, nu ma mai pronunt pana nu imi cumpar si eu unul. :wink:
Inradevar, in general este asa cum spui tu ,poate doar in cazul meu sa fie o exceptie...treaba cu teapa on line :shock:!!! :( Mi-am luat eu acum doua saptamani horizon-uri de la un mag.on line si la doua bete am gasit nereguli de finisaj...unul hai sa zic ca nu a fost cine stie ce si am rezolvat problema rapid,dar la al-doilea jale mare...scursura de lac pe picioarele primului inel de 50 la greu...a ajuns scursura pana in partea de jos a inelului,unde practic s-a format intre rama metalica a inelului si ceamica o ditamai galma de lac uscat!?! http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 92-15.html Pai asa ceva nu ai voie sa gasesti la asemenea bete!?! Eu unul inca nu am auzit pe cineva,sa se planga de ceva asemanator la faimoasele lansete MTX!!! :!: Acum stau si ma intreb daca se merita sa risc din nou si sa iau si cele doua xt propuse,sau sa renunt definitiv la idee si sa merg pe ceva original manufacturer UK ???
Cu respect :)

heineken

Mesaj de heineken »

Multumesc pentru raspunsurile pro si contra,dar inclin spre mtx 14. Iarna e lunga si am timp sa ma decid ...

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

heineken scrie:Multumesc pentru raspunsurile pro si contra,dar inclin spre mtx 14. Iarna e lunga si am timp sa ma decid ...
Cumk prietene MTX, nu ai inteles ca Prologic C1,C2,C3,C4,C5,C6, C7 este trendul ?!?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

heineken

Mesaj de heineken »

Cumk prietene MTX, nu ai inteles ca Prologic C1,C2,C3,C4,C5,C6, C7 este trendul ?!?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]

La varsta mea de 20 de ani si la un buget redus pana ajung sa imi cumpar lansete in pas cu trendu cred ca mtx pentru mine este mai mult decat o alegere buna :) ...

clabuc

Mesaj de clabuc »

eu am mtx14 de cca 3,4 ani imediat dupa ce au aparut si in acel moment mi s-a parut o super afacere. in continuare sunt multumit de bete dar pretul actual mi se pare mare , in sensul ca exista in piata lansete la juma' de pret care se apropie f mult ca si performante si le pot inlocui dar le lipseste marketingul.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Poti sa dai macar vreo 2 exemple de astfel de lansete?
Marius Sârbu

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

aici fiecare are gulstul lui la bete... mie unu ca si calitate pret mi se par cele mai ok MTX. dar nu poti baga pe gat la cineva betele. eu sunt multumit de MTX-uri, dar cum am spus nu te poti kk in gusturile omului.. poate nu ii place mandrina poate nu ii place inelele si asa mai departe.. de drill toata lumea am vazut ca au pareri proaste despre MTX.. dar nu e asa... acum sa o luam pe aia sincera inainte sa aparata toate aceste bete bunicii nostrii cum reuseau sa scoata dulapii din apa... drilul si-l face fiecare daca ai putina experienta il scoti si cu telescopica de 10 roni.. eu zic ca batu conteaza cel mai mult in aruncare ceea ce sa si vazut la concursul de casting a lui DAN...
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Ce-s mtx-uri astea cu blank alb-roshu :D sau pro-ologicurile cu iz de Champs Elysees?!...astea nu "e" lansete...Germina e! :D

ps: Eu astept sa apara Germina de 3.60 / 3.90 m ...alea lansete, ehhee! :D . Le aduce Gogu-dinte d-aur de Craciun... :D
"Keep it simple!"

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

pharaoh scrie:Poti sa dai macar vreo 2 exemple de astfel de lansete?

unul ar fi fl strategist de 3,90. nu am facut un test, dar asta e impresia pe care mi-a lasat-o fl-ul. in afara de mandrina de kkt, blankul e mai mult decat ok la 200 de lei bucata. o folosesc pt marker si, in ciuda puterii inscrise pe talon, nu credca sar de 3,5 lbs. cel mai mult m-am infipt in ea cu 120 de grame
sper sa fac un casting masurat in curand

si pheonix sharpshooter mi se par ok

si probabil ca mai sunt bete care fac fata oricarei situatii pe balta

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

am zis ca nu am nici un cuvant de zis despre prologic... eu am zis parerea mea...
intrebarea este MTX SAU PROLOGIC eu mi-am zis parerea despre MTX pentru ca pescuiesc cu ele si de accea imi pot da parerea nu din auzite asa zice toata lumea... fiecare cu parerea lui sunt pareri bune si pareri proaste despre mtx cat si despre prologic.
Eu mi-am zis doar parerea ... cat depre MTX nu cred ca e cineva mai presus ca Dan Mitranescu sa iti spuna depre MTX mi-e unu nu imi place prologic... sunt foarte multumit de MTX-urile mele si le recomand... :evil: :evil:
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”