Mulineta pana in 700 lei?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

daniel741
Puncte: 0

Re: Mulineta pana in 700 lei?

Mesaj de daniel741 »

Neamtul scrie:De parca n-ai putea(daca tot plantezi) sa-i pui 100m de monofilament gros si sub el mai vre-o 300m de textil.
Solutii exista ! :wink:
Si unde-i castigul? Mergi pe un 5500 ca sa ce? sa mearga si la feeder? - Pai alt tambur, alt fir, alta poveste, nu? Daca poti, nu fa compromisuri, mergi pe un 10000-14000 si pescuieste la crap fara dureri de cap. Apoi, daca te trage catre feeder, mai faci un efort de 3-400 lei si-ti iei o mulineta de feeder (ca n-ai nevoie de o ultegra 5500 care, dupa parerea mea, e cam mare pentru feeder).

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Fiecare face cum crede. Eu am avut Ultegra 5500 si iti spun sigur ca merge pe un feeder heavy, la fel de bine cum merge cu o lanseta de crap de 3,90m cu inel de 50 si la fel cum merge si pe bete pentru rau de 3m. E o mulineta destul de universala si parca imi pare rau ca le-am dat dar ce sa faci, imi trebuie cort nou si o barca. :mrgreen:

luci.dodo

Mesaj de luci.dodo »

ai variante de mulinet noi, gen ultegra xtc, in banii propusi... SAU, ai variante suficiente de second hand, de mai buna calitate, daca nu te grabesti poti gasi si ci4 sau ceva de la daiwa... succes in luarea deciziei celei mai favorabile tie
pescuiesc si eliberez, deci ma distrez...

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Se mai gasesc pe afara la oferta , la 150 euro , Daiwa Emblem Pro , nu vei regreta niciodata , sunt usoare , se misca foarte lin , au tamburul mai mare in diametru decat Ultegra si desi nu au Xship bobineaza extraordinar. Eu , desi am multe seturi de mulinete , pescuiesc 80% din timp cu ele , le folosesc de 7 ani , in fiecare weekend din martie pana in decembrie cateodata , cu minima grija nu au moarte , crede-ma ca peste ele ( in gama medie de mulinete ) se afla doar Ultegra Ci4. Am si niste XSC cu care am pescuit doar de 2 ori dar ........... , am si Ci4 XTA , acelea sunt intradevar mai bune . Ia in considerare si Emblemurile te rog.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”