In primul rand LA MULTI ANI TUTUROR!
Ce imi recomandati?Vor fi puse pe Lansete Fox Warrior S si voi pescui doar cu aruncat din mana.Ma gandeam sa fie noi pt ca nu prea ma incanta ideea sa dau 700 lei pe ceva SH de la care ma pot astepta la mici surprize. Inclin mai mult balanta pt ceva din gama Shimano.
Ultegra 14000 XSC in banii astia sau la 800 de lei modelul XTC cu baitrunner. Eu am Xtc-ul si am si un set de ultegra xtb 14000 (modelul 2012) si pot sa iti spun ca XTC-ul isi merita toti banii.
Alex Coclet scrie:Ultegra 14000 XSC in banii astia sau la 800 de lei modelul XTC cu baitrunner. Eu am Xtc-ul si am si un set de ultegra xtb 14000 (modelul 2012) si pot sa iti spun ca XTC-ul isi merita toti banii.
Momentan nu ma pot intinde mai mult de 700 lei. 14000 XSC nu e putin cam mare pt un pescuit doar cu aruncat din mana?Mie imi faceau cu ochiu cele de 5500 XTC.
szucs lorand scrie:Uitate si la penn affinity 8000 sunt undeva la 550.sunt bune.parere personala.
m-am gandit mult si la penn affinity dar parca tot mai multa incredere am intr-o shimano (parerea mea).
Ultegra XSC de 5500 arata ca o mulineta de jucarie pe langa Penn ! Penn Affinity e enorma ! E mai mare decat XSC 10000 si, parerea mea, e si mult mai robusta ! Nu ai cum sa nu observi diferente clare in favoarea Penn-ului.
szucs lorand scrie:Uitate si la penn affinity 8000 sunt undeva la 550.sunt bune.parere personala.
m-am gandit mult si la penn affinity dar parca tot mai multa incredere am intr-o shimano (parerea mea).
Ultegra XSC de 5500 arata ca o mulineta de jucarie pe langa Penn ! Penn Affinity e enorma ! E mai mare decat XSC 10000 si, parerea mea, e si mult mai robusta ! Nu ai cum sa nu observi diferente clare in favoarea Penn-ului.
Ultegra 5500 parca se preteaza mai bine la feeder... cat despre penn aceeasi parere o am si eu, peste orice ultegra (excluzand modele ci4)
Ultegra 5500 parca se preteaza mai bine la feeder...
Am o cunostinta care cu 5500xtb si Magicuri a luat acum 6 ani somn de 22kg la Cornetu(ciobani) ten de 14-16kg, romanesc over 10 la Albele fara probleme. Le are si acum(au prins cateva tone bune) si merg excelent.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Ultegra 5500 parca se preteaza mai bine la feeder...
Am o cunostinta care cu 5500xtb si Magicuri a luat acum 6 ani somn de 22kg la Cornetu(ciobani) ten de 14-16kg, romanesc over 10 la Albele fara probleme. Le are si acum(au prins cateva tone bune) si merg excelent.
Si eu am vazut pe cineva cand a scos somn de 17 kg pe Mihailesti cu niste no name-uri...