Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mrs
Puncte: 0

Re: Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Mesaj de mrs »

tavi83 scrie:noi pareri despre aceste mulinete?vreau si eu sa imi iau dar inca nu sunt 100% convins
Sunt atatea pareri pe site-uri din strainatate. Poti afla cate ceva cu google translate... :wink:

tavi83

Mesaj de tavi83 »

mrs scrie:
tavi83 scrie:noi pareri despre aceste mulinete?vreau si eu sa imi iau dar inca nu sunt 100% convins
Sunt atatea pareri pe site-uri din strainatate. Poti afla cate ceva cu google translate... :wink:
Eu vreau sa stiu parerea romanilor :D :wink:
Chertes Octavian < C&R >

viper28

Mesaj de viper28 »

Le are un prieten. Le-am folosit si eu putin. Sunt mulinete foarte bune, dar sunt mai grele compartiv cu xsc sau xtc de la shimano. Daca vrei sa faci economie de banuti si nu te deranjeaza greutatea mai mare, merita cumparate. Par foarte solide, aranjeaza firul foarte bine. Nu stiu cum se vor comporta in timp.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Si mie imi plac mulinetele. Arata bine, infasoara firul foarte bine, ruleaza incredibil de usor si sunt mai ieftine cu 25% decat XSC si cu 35% decat XTC.
Sunt totusi cam grele...
Daca poti trece peste aceasta problema (totusi sunt mai grele cu vreo 100g decat XSC) cred ca ar fi o achizitie buna.
Critic echilibrat

tavi83

Mesaj de tavi83 »

Greutatea sincer nu cred ca ar fi un lucru care sa ma sperie pt ca nu este o mulineta pe care trebue sa o tinem in mana pe tot parcursul perioadei de pescuit.
Chertes Octavian < C&R >

stasgutu

Mesaj de stasgutu »

Eu sint prietenul de care zic cei de mai sus. Eu am luat 2 inainte sa apara pe stoc la totalf. Sint multumit de ele, au tambur long cast, ruleaza foarte bine, nu au nici un zgomot la rulare. La banii astia eu zic ca merita. Vezi ca scot si modelul cu baitrunner anul asta, dar e mai scump cred. Daca te hotarasti sa iti iei si vrei sa le vezi sau mai multe detalii, ma poti contacta: 0745076470
Stas Gutu

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

tavi83 scrie:Greutatea sincer nu cred ca ar fi un lucru care sa ma sperie pt ca nu este o mulineta pe care trebue sa o tinem in mana pe tot parcursul perioadei de pescuit.
Daca mergi la un concurs de ciortan viteza si trebuie sa schimbi lansetele la 30min timp de 48 ore, poti spune ca tinem in mana mulineta pe tot parcursul partidei :))
Critic echilibrat

mrs

Mesaj de mrs »

osc1or scrie:
tavi83 scrie:Greutatea sincer nu cred ca ar fi un lucru care sa ma sperie pt ca nu este o mulineta pe care trebue sa o tinem in mana pe tot parcursul perioadei de pescuit.
Daca mergi la un concurs de ciortan viteza si trebuie sa schimbi lansetele la 30min timp de 48 ore, poti spune ca tinem in mana mulineta pe tot parcursul partidei :))
Si cele maxim 100 de grame in plus sunt problema??

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mrs scrie:
osc1or scrie:
Si cele maxim 100 de grame in plus sunt problema??
Eu zic ca este..
Critic echilibrat

mrs

Mesaj de mrs »

Fata de xtc 14000 penn-ul este mai greu cu vreo 55g... o greutate insignifianta pt mine cel putin.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”