Sunt atatea pareri pe site-uri din strainatate. Poti afla cate ceva cu google translate...tavi83 scrie:noi pareri despre aceste mulinete?vreau si eu sa imi iau dar inca nu sunt 100% convins

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sunt atatea pareri pe site-uri din strainatate. Poti afla cate ceva cu google translate...tavi83 scrie:noi pareri despre aceste mulinete?vreau si eu sa imi iau dar inca nu sunt 100% convins
Eu vreau sa stiu parerea romanilormrs scrie:Sunt atatea pareri pe site-uri din strainatate. Poti afla cate ceva cu google translate...tavi83 scrie:noi pareri despre aceste mulinete?vreau si eu sa imi iau dar inca nu sunt 100% convins
Daca mergi la un concurs de ciortan viteza si trebuie sa schimbi lansetele la 30min timp de 48 ore, poti spune ca tinem in mana mulineta pe tot parcursul partideitavi83 scrie:Greutatea sincer nu cred ca ar fi un lucru care sa ma sperie pt ca nu este o mulineta pe care trebue sa o tinem in mana pe tot parcursul perioadei de pescuit.
Si cele maxim 100 de grame in plus sunt problema??osc1or scrie:Daca mergi la un concurs de ciortan viteza si trebuie sa schimbi lansetele la 30min timp de 48 ore, poti spune ca tinem in mana mulineta pe tot parcursul partideitavi83 scrie:Greutatea sincer nu cred ca ar fi un lucru care sa ma sperie pt ca nu este o mulineta pe care trebue sa o tinem in mana pe tot parcursul perioadei de pescuit.)
Eu zic ca este..mrs scrie:Si cele maxim 100 de grame in plus sunt problema??osc1or scrie:Daca mergi la un concurs de ciortan viteza si trebuie sa schimbi lansetele la 30min timp de 48 ore, poti spune ca tinem in mana mulineta pe tot parcursul partideitavi83 scrie:Greutatea sincer nu cred ca ar fi un lucru care sa ma sperie pt ca nu este o mulineta pe care trebue sa o tinem in mana pe tot parcursul perioadei de pescuit.)