Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
silviuuta
Puncte: 0

Re: Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Mesaj de silviuuta »

Nu contest sursa dar in acelasi timp nu inteleg aceste diferente, mari de altfel intre cele 2 variante, eu am 3 astfel de mulinete 2 le-am cumparat de la FFB si una de la TotalFishing. Cat despre explicatia ca difentele apar din cauza anului de fabricatie tot ce pot sa spun ca toate au fost achizitionate in 2014.

silviuuta

Mesaj de silviuuta »

mrs vorbim despre alte mulinete.

mrs

Mesaj de mrs »

silviuuta scrie:Nu contest sursa dar in acelasi timp nu inteleg aceste diferente, mari de altfel intre cele 2 variante, eu am 3 astfel de mulinete 2 le-am cumparat de la FFB si una de la TotalFishing. Cat despre explicatia ca difentele apar din cauza anului de fabricatie tot ce pot sa spun ca toate au fost achizitionate in 2014.
Probabil ca la ffb erau in stoc de mai demult (nu vreau sa o iei in nume de rau)...
Cat despre versiunea black din catalog si ceea ce ai cumparat de la totalfishing vreau sa-mi spui si mie ce diferente sunt inafara de culoare si nuca manerului... chiar sunt interesat... (si eu mi-am rezervat 4 buc de la totalfishing)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mrs, el nu are nici un "Black edition" in poze.. ambele modele sunt identice, modelul classic LC8000.
Fake sunt convins ca nu sunt, mai degraba mici diferente intre sarjele de lucru sau intre fabrici.
Si la bblc am intalnit diverse inscrisuri pe unele mulinete. Un simplu exemplu care imi vine acum in cap este ca pe coada mulinetei, in zona baitrunerului la unele mulinete scria "BIG BAITRUNNER LONG CAST" cu acelasi font iar la alte mulinete am vazut cu "BIG BAITRUNNER" cu un font si "LC" scris mult mai mare.
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

p.s. ce muncit e Affinity-ul ala :)
Critic echilibrat

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Le-am trimis celor de la Penn ( Facebook pagina oficiala) un mesaj:
Imagine

Traducere:
Eu: Salut ! Recent am cumparat o mulineta Penn affinity lc 8000. Este originala sau copie/facatura ?
Raspuns: Insemnele si logourile toate par a fi autentice.

Silviuuta, scuze ca v-am folosit fotografiile dar mi-a fost un pic lene sa le fac poze la ale mele.

mrs

Mesaj de mrs »

osc1or scrie:mrs, el nu are nici un "Black edition" in poze.. ambele modele sunt identice, modelul classic LC8000.
Fake sunt convins ca nu sunt, mai degraba mici diferente intre sarjele de lucru sau intre fabrici.
Si la bblc am intalnit diverse inscrisuri pe unele mulinete. Un simplu exemplu care imi vine acum in cap este ca pe coada mulinetei, in zona baitrunerului la unele mulinete scria "BIG BAITRUNNER LONG CAST" cu acelasi font iar la alte mulinete am vazut cu "BIG BAITRUNNER" cu un font si "LC" scris mult mai mare.
Oscior eu am pus acel link cu affinity black de 8000 deoarece e model 2015... consider ca modelul 2015 fie ca e vorba de black sau clasic a suferit cateva mici modificari fata de cele din trecut (poate gresesc si va rog sa ma corectati)

silviuuta

Mesaj de silviuuta »

mrs sunt 2 modele total diferite, ambele in productie in anul 2015.
In calitate de mare fan Penn mi-am cumparat anul trecut din UK si 4 mulinete Affinity 8000 Ltd(ltd vine de la limited editions), pentru ca au avut succes anul acesta sunt oferite standard. La pagina la care ai facut referire mrs, respectiv pagina Penn UK, daca analizezi poza de la AFINITY LC 8000 o sa vezi ca detaliile despre care am amintit se regasesc doar la mulineta de la FFB.

Asa cum am mai precizat diferentele clar nu apar din cauza momentului la care au fost produse stiu sigur ca la FFB au intrat in stoc cu o saptamana inainte de le cumpara eu.

Repet nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic, diferentele despre care am vorbit sunt reale si din punctul meu de vedere(cu ceva experienta in mulinetele Penn) mulineta pe care am cumparat-o de la TotalFishing pare mai "low cost". Un alt aspect, care initial m-a bucurat, este diferenta semnificativa de pret pentru acceasi mulineta intre FFB si TotalFishing 649RON vs 535RON, cam mare zic eu in contextul in care in domeniu sunt impuse anumite preturi de vanzare, deci ?

mrs

Mesaj de mrs »

silviuuta scrie:mrs sunt 2 modele total diferite, ambele in productie in anul 2015.
In calitate de mare fan Penn mi-am cumparat anul trecut din UK si 4 mulinete Affinity 8000 Ltd(ltd vine de la limited editions), pentru ca au avut succes anul acesta sunt oferite standard. La pagina la care ai facut referire mrs, respectiv pagina Penn UK, daca analizezi poza de la AFINITY LC 8000 o sa vezi ca detaliile despre care am amintit se regasesc doar la mulineta de la FFB.

Asa cum am mai precizat diferentele clar nu apar din cauza momentului la care au fost produse stiu sigur ca la FFB au intrat in stoc cu o saptamana inainte de le cumpara eu.

Repet nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic, diferentele despre care am vorbit sunt reale si din punctul meu de vedere(cu ceva experienta in mulinetele Penn) mulineta pe care am cumparat-o de la TotalFishing pare mai "low cost". Un alt aspect, care initial m-a bucurat, este diferenta semnificativa de pret pentru acceasi mulineta intre FFB si TotalFishing 649RON vs 535RON, cam mare zic eu in contextul in care in domeniu sunt impuse anumite preturi de vanzare, deci ?
La poza de pe site-ul respectiv (penn uk) detaliile grafice de la modelul clasic de affinity se regasesc in mulinetele de la ffb, este clar.
La mulinetele de la totalfishing elementele grafice (scrisul dupa tambur si dupa corpul mulinetei) sunt identice cu cele de pe modelul black ltd 2015...
Intrebare: Nu este posibil ca modelul clasic de affinity sa fi suferit mici modificari grafice iar cei de la penn sa fi omis sa inlocuiasca poza de pe site-ul respectiv?

mrs

Mesaj de mrs »

De exemplu fa o comparatie (in ceea ce priveste elementele grafice) intre Penn Affinity 7000 Ltd si Penn AFFINITY 8000 Ltd.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”