Tica nu este o marca ce s-a bazat pe praf in ochi si reclama hiperagresiva. A preferat sa demonstreze ce stie sa faca si de aceea a aparut (ce-i drept discret) in peisaj, dupa ce a a demonstrat de ce e instare sa faca , intr-un domeniu in care nu exista loc de concesii- pescuitul marin. Acolo e ca-n legiune

mergi sau crapi! Abyss-ul n-a crapat. Nici Sporterele. Nici Rage-urile.
Cq o parere personala, a unuia care a desfacut mai multe mulinete in cautarea unor argumente pro sau contra, am constatat ca la aceeasi bani o mulineta Shimano ia bataie de la o Tica in ceea ce priveste robustetea angrenajelor. La fiabilitate prefer sa nu ma lansez in afirmatii, deoarece pot fi acuzat de subiectivism. Timpul sa imi confirme (sau nu) corectitudinea rationamentului meu.
In ceea ce priveste tamburii de rezerva, acestia nu sunt o problema. Mulineta se livreaza cu 2 tamburi metalici, de dimensiuni diferite, iar periodic, importatorul direct aduce tamburi ce pot fi cumparati separat.
Pentru mine, un lucru este clar! Cand e vorba de Tica, platesti doar ce ti se ofera si poti fi sigur ca nu dai nici un leutz pe faima sau pe firma. Mi se pare mai cinstit asa.