mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adrian culea
Puncte: 0

mulinete

Mesaj de adrian culea »

Pescuiesc cu mulinete Okuma powerliner 860. Am vazut mulinetele model Emcast Advanced AB 4500 de la Daiwa si arata destul de bine Pescuieste cineva cu ele? La acelasi pret am gasit si Riot Big Pit 75 de la Wychwood (Mulineta cu tambur long-cast. Tambur de rezerva din grafit. Rulmenti: 5 + 1. Ratio: 4.3:1. Capacitate fir: 0.35 mm/420 metri. Greutate: 660 grame). Ce comparatie puteti face intre aceste sau ce alte recomandari puteti sa-mi faceti. Multumesc pentru sprijin.

ioan sebastian

Mesaj de ioan sebastian »

tica abyss-fara nici o ezitare

legio1083

Mesaj de legio1083 »

ABYSS :twisted:
Legio - Patria Nostra !

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

mai bine mai strange un milion jumate si iati big baitrunner.eu am una am cumparato si am mai primit de paste cadou una(nea vali multumesc din suflet) si iti zic ca nu se compara cu nici o alta mulineta .robusta,foarte bine lucrata si cu un angrenaj super de calitate.si daca o sa iti iei o mulineta medie o sa vrei mai buna si mai buna si nu se merita la un moment dat sa stai sa le schimbi asa.sper ca te-am ajutat

adrian culea

Mesaj de adrian culea »

Cum dau de tine? 0724532436.

adrian culea

Mesaj de adrian culea »

Cum dau de tine? 0724532436.

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

adrian ,daca te refereai la mine cred ca ai inteles gresit,nu vand nimic :wink:

Adi Vasile

Mesaj de Adi Vasile »

Legio sunt ceva probleme cu Tica Abyss pt k vad k nu prea este agreeata de multi pescari dar ma intreb oare de ce poate reuseste sa ma convinga si pe mine cineva.Chiar va rog si astept raspunsuri de la cei care au folosit aceste mulinete.Multumesc.

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Adi Vasile scrie:Legio sunt ceva probleme cu Tica Abyss pt k vad k nu prea este agreeata de multi pescari dar ma intreb oare de ce poate reuseste sa ma convinga si pe mine cineva.Chiar va rog si astept raspunsuri de la cei care au folosit aceste mulinete.Multumesc.

Nu sint nici un fel de probleme cu ele,ce ai auzit sint povesti.Toti cei care-i cunosc si au Abiss sint foarte multumiti de ele.Singura chestie e ca nu sint foarte cunoscute la noi de aici si tot felul de povesti.In rest sint niste mulinete de foarte bina calitate.O problema ar fi ca este imposibil sa gasesti in Romania tamburi de rezerva,dar se gasesc in Gemania.Sint proiectate sa primeasca vre-o gramada de modele de tamburi de schimb 7-8 parca daca nu mai multe.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Tica nu este o marca ce s-a bazat pe praf in ochi si reclama hiperagresiva. A preferat sa demonstreze ce stie sa faca si de aceea a aparut (ce-i drept discret) in peisaj, dupa ce a a demonstrat de ce e instare sa faca , intr-un domeniu in care nu exista loc de concesii- pescuitul marin. Acolo e ca-n legiune :lol: mergi sau crapi! Abyss-ul n-a crapat. Nici Sporterele. Nici Rage-urile.
Cq o parere personala, a unuia care a desfacut mai multe mulinete in cautarea unor argumente pro sau contra, am constatat ca la aceeasi bani o mulineta Shimano ia bataie de la o Tica in ceea ce priveste robustetea angrenajelor. La fiabilitate prefer sa nu ma lansez in afirmatii, deoarece pot fi acuzat de subiectivism. Timpul sa imi confirme (sau nu) corectitudinea rationamentului meu.
In ceea ce priveste tamburii de rezerva, acestia nu sunt o problema. Mulineta se livreaza cu 2 tamburi metalici, de dimensiuni diferite, iar periodic, importatorul direct aduce tamburi ce pot fi cumparati separat.

Pentru mine, un lucru este clar! Cand e vorba de Tica, platesti doar ce ti se ofera si poti fi sigur ca nu dai nici un leutz pe faima sau pe firma. Mi se pare mai cinstit asa.
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”