NASH - o experienta neplacuta cel putin pentru mine

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

legio1083
Puncte: 0

Re: NASH - o experienta neplacuta cel putin pentru mine

Mesaj de legio1083 »

alexandru georgescu scrie:
legio1083 scrie:
alexandru georgescu scrie:eu am avut senzori si indicatori nash...s-au stricat dupa prima ploaie...
de atunci nu mai vreau sa aud de firma nash...din principiu :D
Foarte interesant. Pana acum ar fi primul caz in care NASH Siren fie el RS1 sau S5 ar pati asa ceva. Imi poti da mai multe detalii terog? :wink:
e vorba de niste avertizori mai ieftini...dar oricum erau nash...sa ma .... pe nash :D

Ce tare esti! Din partea mea poti sa faci ce vrei pe cine vrei insa din cate stiu eu astfel de activitati nu se presteaza in public :lol:

Lasand gluma la o parte, trebuie sa te informez ca la ora actuala cei mai ieftini avertizori produsi de NASH sunt S5-ul care la capitolul rezistenta la umiditate, soc si volum stau excelent, eu insumi incercand sa "ucid" avertizorii acestia in fel si chip.
In anii 90, au ajuns pe piata ceva avertizori "Hooligan" care mai apoi au fost retrasi, datorita unor erori de fabricatie. Daca esti "norocosul" posesor al unui astfel de avertizor atunci nu e de mirare... 8)
Legio - Patria Nostra !

alexandru georgescu

Mesaj de alexandru georgescu »

Foarte interesant. Pana acum ar fi primul caz in care NASH Siren fie el RS1 sau S5 ar pati asa ceva. Imi poti da mai multe detalii terog? :wink:[/quote]
e vorba de niste avertizori mai ieftini...dar oricum erau nash...sa ma ... pe nash :D[/quote]

Ce tare esti! Din partea mea poti sa faci ce vrei pe cine vrei insa din cate stiu eu astfel de activitati nu se presteaza in public :lol:

Lasand gluma la o parte, trebuie sa te informez ca la ora actuala cei mai ieftini avertizori produsi de NASH sunt S5-ul care la capitolul rezistenta la umiditate, soc si volum stau excelent, eu insumi incercand sa "ucid" avertizorii acestia in fel si chip.
In anii 90, au ajuns pe piata ceva avertizori "Hooligan" care mai apoi au fost retrasi, datorita unor erori de fabricatie. Daca esti "norocosul" posesor al unui astfel de avertizor atunci nu e de mirare... 8)[/quote]
despre nash hooligan e vorba...se pare ca nu i-au retras de pe piata,ci i-au trimis in romania. :D
scuze de limbajul indecent...fac treaba mare pe nash :D

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Stiu ca nu are legatura insa cand stau si studiez preturile din Romania cu cele din afara mai mereu gasesc echipamente mult mai ieftine la noi decat la ei....sa fim noi oare cosul de rebuturi ?
In legatura cu hainele...mi-am cumparat un tricou de la Diesel(negru)..deci va jur ca il pot folosi pe post de trafalet daca il ud...iese un negru mirific la fiecare spalare manuala cu apa rece !!! Deci se intampla si la case mai mari.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

andrei0001 scrie:Stiu ca nu are legatura insa cand stau si studiez preturile din Romania cu cele din afara mai mereu gasesc echipamente mult mai ieftine la noi decat la ei....sa fim noi oare cosul de rebuturi ?
In legatura cu hainele...mi-am cumparat un tricou de la Diesel(negru)..deci va jur ca il pot folosi pe post de trafalet daca il ud...iese un negru mirific la fiecare spalare manuala cu apa rece !!! Deci se intampla si la case mai mari.
poi iese motorina..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

prologic

Mesaj de prologic »

Si dupa parerea NASH,cel putin la modelele 2013 a dat-o in bara rau de tot (sau producatorul din China).Am o sapca pe care mi-e si frica s-o port dupa ce am vazut ce s-o intamplat cu tricoul (ala cu crap mare - brown) si sapca corespondenta partenerului meu de pescuit ( s-or decolorat fara sa fie spalate de la prima partida de pescuit - de la soare parca s-a produs ceva reactie chimica intre transpiratie si vopseaua tricoului si sepcii :(....
Dar am un tricou de prin 2010 sau 2011 ( modelul negru cu carligul mare in fata si pe spate scrie Nash Hookbaits ) care dupa multiple spalari e ca si nou ( probabil e made in UK).
In rest la bagajerie si echipament de camping produsele sunt excelente ( un minus pt materialul folosit la Nash MK3 ,barele de aluminiu ft subtiri iar plasticul de la imbinari are un aspect de ieftin,nefinisat (cu bavuri).
As mai recomanda si pop-upurile de la ei,in rest nu am folosit si nu ma pot pronunta!!!
Referitor la alarme am vazut ca cineva mai sus critica produsele - eu pot sa zic ca am patit la fel cu RX-urile de la FOX comandate din Germania la care dupa prima ploaie unul nu mai functiona pe statie - iar atat cei de la FOX cat si cei de la magazinul din Gemania nici macar n-au avut bunul simt sa-mi raspunda la mailuri!!!!!.... aici urmeaza un beep prelungit despre mama lor :))) fiind nevoit sa mai cumpar un avertizor second hand de pe ebay.....

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

zfcristian scrie:
Just Fish scrie:salut baieti , sunt detinator al echipamentelor nash si va pot zice ca toate hainele pe care le detin nu au avut nici o problema cu decoloratul sau altceva , in schimb va pot spune ca majoritatea sunt editie limitata , in rest nu are concurenta la bagajerie si chiar multe altele , va spun din testari :wink:
Te rog sa le mai speli si tu :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Urban culture.

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

cornel.s scrie:
zfcristian scrie:
Just Fish scrie:salut baieti , sunt detinator al echipamentelor nash si va pot zice ca toate hainele pe care le detin nu au avut nici o problema cu decoloratul sau altceva , in schimb va pot spune ca majoritatea sunt editie limitata , in rest nu are concurenta la bagajerie si chiar multe altele , va spun din testari :wink:
Te rog sa le mai speli si tu :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stai linistit ca eu cand aveam noile modele de la Nash Editie limitata nu se auzise inca in romania de aceste modele de haine .....asa ca au la activ zeci de spalari plus ca au prins si soare si zapada .....imi pare rau sa aud asa cv de la voi dar hainele cumparate de mine printre primii clienti leam achizitionat din UK pt ca acolo locuiesc , iar parerea mea fiecare cum isi asterne asa doarme :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Prietene ejti cam sensibil 8) . Sau umorul balcanic nu-ti mai prieste?
Doamne ajuta!
Urban culture.

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Stiu ca topicul e mai vechi dar mi-a sarit in ochi sapca...:)
Imagine

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

cornel.s scrie:Prietene ejti cam sensibil 8) . Sau umorul balcanic nu-ti mai prieste?
Doamne ajuta!
....
tot nu le-a spalat stai linistit.....:D dar deee...cica le-a cumparat din Anglia :D ( parerea mea ca poti sa le iei si din Uzbekistan ..daca scrie Nash pe ele si le iei dintr-un magazin respectabil...nu are voie sa se intample asa ceva )

ma bucur de existenta acestui topic...ca si eu aveam de gand sa imi iau niste chestii de la Nash ...acum mi-a trecut....
raman la KKARP.....multumesc baieti .
Dragos C. - Brasov

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”