NASH - o experienta neplacuta cel putin pentru mine

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

andrei0001
Puncte: 0

Re: NASH - o experienta neplacuta cel putin pentru mine

Mesaj de andrei0001 »

Nu vreau sa fac reclama negativa...mi-a placut doar ce se spunea despre clima din tara noastra..atata tot.
Spun sincer ca nu cumpar nash ca nu imi permit..nu din alt motiv. Pot spune ca am vazut echipament live la diverse magazine si sa observa calitatea superioara si mai ales atentia la detaliu. Am pus cu+u pe un scaun de-al lor...e altceva.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

LA scaune, paturi etc sunt ok, la haine..........

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Sunt posesor de nenumarate produse Nash si sunt extrem de multumit de tot ce am (geci de iarna,pantaloni de iarna.costumatie de ploaie,editia Nash Combat Max,editia Nash Zero Tolerance Sub 20 model 2008 si 2012 si nu am probleme de nici un fel cu ele chiar si dupa multe spalari ,cort si brolly,bagajerie,etc)
Va pot da dreptate doar in privinta sepcii de la Nash ca se decoloreaza si arata mai rau dupa spalare,in rest nu am patit sa am probleme cu altceva.
Fire intinse
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Si eu detin bagajerie si un scaun nash si faimoasul rig station si sunt f multumit de Nash. Insa ce fac toti producatorii de echipament de pescuit nu poate fi egalat de marile barnduri de haine outdoor care produc nu cateva sute de exemplare dintr.un anume model ci cateva mii.ca sa nu mai vb de experienta acumulata si tehnologii proprii.
No ofense..dar am de la chub pantaloni si geaka "Water proof" care de fapt este din 2 straturi : unul este un fash normal la . exterior care se uda ca orice fash iar la interior este membrana care intradevar este impermeabila si bineinteles captuseala.. dar la ce bun daca bate vantul si ti se face frig de la fashul ud.
Urmariti magazinele de outdoor ca acum in primavara au discounturi f bune spre deosebire de celelalte tipuri de hai e fashion. Si chiar dc nu au pestisori pe ele sau carlige isi fac treaba mult mai bine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”