NESH BULIT

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: NESH BULIT

Mesaj de gor965 »

lii3000 scrie:
cristi ionescu scrie:Am pescuit cu acest fir si este foarte bun.O problema poate sa o reprezinte grosimea, intrucat cel mai subtire este 0,28mm(cel putin eu nu am gasit mai subtire) si atunci s-ar putea sa ai o problema cu distanta, dar in rest are memorie mica, elongatie nu foarte mare este suficient de matasos,are rezistenta buna la nod si o foarte buna rezistenta la abraziune. Vizibilitatea pe timp de noapte nu este foarte buna dar te obisnuiesti. In rest daca mai ai intrebari si te pot ajuta, te ajut cu placere

Felicitari, un raspuns la subiect, nu ca cele...TZARANESTI de mai sus. Asa sunt unii, au impresia ca la la vest s-a inventat bunul simt, iar la est traiesc numai prosti. Un om nu poate fi desconsiderat doar pentru ca nu stie engleza, romana, gramatica sau matematica.
E o dovada de bun simt si respect sa nu violezi in asa hal limba romana, oriunde te-ai manifesta ! Dupa o anumita varsta te cam saturi sa te caciulesti in fata prostiei, indiferent cat de sarac ai fi in anumite privinte ! Trecand cu vederea greselile imense si modul asta nou de adresare de pe net pe care-l practica unii, din rea vointa sau din nestiinta, am contribui la randul nostru la exetrminarea a tot ce e normal, firesc si corect in exprimarea cetatenilor romani, in limba romana ! Cand faci un numar mai mare de greseli gramaticale, decat numarul de cuvinte pe care-l contine postarea ta, da-mi voie sa consider ca-ti bati joc ... si de limba romana si de ceilalti utilizatori ! Ca sa evitam durerile de cap si genul acesta de comentarii, mentionam ca s-a inventat Google...care a invatat la randu-i sa corecteze exprimarea gresita si sa ofere acelasi raspuns si unui destept si unui ...tzaran !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Felicitari, un raspuns la subiect, nu ca cele...TZARANESTI de mai sus

Folosirea cuvantului "taran" cu sens peiorativ spune destul de multe despre cel ce comite eroarea cu pricina! Cat despre "violentarea" tot mai accentuata a limbii romane, comentariile sunt de prisos. E, din pacate, un fenomen cvasi-generalizat.

On-topic. Un fir cu raport pret-calitate decent spre bun, pretabil mai ales pescuitului in conditii grele si care rezista foarte bine la abraziune.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

lii3000

Mesaj de lii3000 »

Cu toate ca nu merita, pentru ca unii dintre voi sa inteleaga mai bine sensul postarii mele, recomand frunzarirea urmatorului topic:

http://www.crapmania.ro/forum/doctor-fi ... 22383.html

Ca o concluzie, as avea doua lucruri de spus:
1. Acest forum nu mai este de specialitate de multa vreme. A devenit mai mult cancan. Sunt cel putin doua forumuri despre crap mai educative decat toate postarile de pe crapmania din ultimele 365 de zile.
2. Din pacate in Romania exista o tendinta de hienizare, adica simtim nevoia unei prazi, si asta se intampla probabil doar pentru a refula din frustrarile zilnice acumulate de fiecare dintre noi. Exact asa l-ati vanat pe initiatorul topicului, fara nici o legatura cu subiectul deschis, sau exact cum mi-ati vanat, chipurile, o greseala gramaticala in loc sa constientizati propriile erori.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

lii3000 scrie:Cu toate ca nu merita, pentru ca unii dintre voi sa inteleaga mai bine sensul postarii mele, recomand frunzarirea urmatorului topic:

1. Acest forum nu mai este de specialitate de multa vreme. A devenit mai mult cancan. Sunt cel putin doua forumuri despre crap mai educative decat toate postarile de pe crapmania din ultimele 365 de zile.
2. Din pacate in Romania exista o tendinta de hienizare, adica simtim nevoia unei prazi, si asta se intampla probabil doar pentru a refula din frustrarile zilnice acumulate de fiecare dintre noi. Exact asa l-ati vanat pe initiatorul topicului, fara nici o legatura cu subiectul deschis, sau exact cum mi-ati vanat, chipurile, o greseala gramaticala in loc sa constientizati propriile erori.
Forumurile vechi au baze de date destul de mari, asa ca ptr. a afla ceva ce te intereseaza, ori folosesti functia Cautare, ori pui o intrebare corecta si pertinenta !
Nu vad de ce caracterul educativ al unui forum ar face abstractie de modul de scriere a postarilor din cadrul sau...ar insemna ca un forum de oligofreni ar fi ceva de senzatie ! :D
Ma rog, ducem discutia asta prea departe si n-are rost. Autorul topicului isi va asuma critica, iar criticii isi vor asuma pierderea timpului !...si cu asta, basta !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

lii3000 scrie:Cu toate ca nu merita, pentru ca unii dintre voi sa inteleaga mai bine sensul postarii mele, recomand frunzarirea urmatorului topic:

e clar prietene unde bati, imi cer scuze da-s ungur....... :wink: ...oricum acea postare a fost una taraneasca, imi mentin parerea....am voie? :wink:
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”