E o dovada de bun simt si respect sa nu violezi in asa hal limba romana, oriunde te-ai manifesta ! Dupa o anumita varsta te cam saturi sa te caciulesti in fata prostiei, indiferent cat de sarac ai fi in anumite privinte ! Trecand cu vederea greselile imense si modul asta nou de adresare de pe net pe care-l practica unii, din rea vointa sau din nestiinta, am contribui la randul nostru la exetrminarea a tot ce e normal, firesc si corect in exprimarea cetatenilor romani, in limba romana ! Cand faci un numar mai mare de greseli gramaticale, decat numarul de cuvinte pe care-l contine postarea ta, da-mi voie sa consider ca-ti bati joc ... si de limba romana si de ceilalti utilizatori ! Ca sa evitam durerile de cap si genul acesta de comentarii, mentionam ca s-a inventat Google...care a invatat la randu-i sa corecteze exprimarea gresita si sa ofere acelasi raspuns si unui destept si unui ...tzaran !lii3000 scrie:cristi ionescu scrie:Am pescuit cu acest fir si este foarte bun.O problema poate sa o reprezinte grosimea, intrucat cel mai subtire este 0,28mm(cel putin eu nu am gasit mai subtire) si atunci s-ar putea sa ai o problema cu distanta, dar in rest are memorie mica, elongatie nu foarte mare este suficient de matasos,are rezistenta buna la nod si o foarte buna rezistenta la abraziune. Vizibilitatea pe timp de noapte nu este foarte buna dar te obisnuiesti. In rest daca mai ai intrebari si te pot ajuta, te ajut cu placere
Felicitari, un raspuns la subiect, nu ca cele...TZARANESTI de mai sus. Asa sunt unii, au impresia ca la la vest s-a inventat bunul simt, iar la est traiesc numai prosti. Un om nu poate fi desconsiderat doar pentru ca nu stie engleza, romana, gramatica sau matematica.