NESH BULIT

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nic26

NESH BULIT

Mesaj de nic26 »

, ROG PE CINEVA CARE A CUMPARAT FIRU NESH BULIT SA IMI SPUNA DACA FIRU ACESTA NOU IE BUN , VA MULTUMESC.

robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: NESH BULIT

Mesaj de robyvan »

nic26 scrie:, ROG PE CINEVA CARE A CUMPARAT FIRU NESH BULIT SA IMI SPUNA DACA FIRU ACESTA NOU IE BUN , VA MULTUMESC.
evita-l......daca e bulit, n-are cum sa fie bun :wink:
slowly we rot- by Obituary

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

vrea si el sa stie despre Nash Bullet - nu nesh bulit :lol: :lol: :lol:
stefan avram

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

stress scrie:vrea si el sa stie despre Nash Bullet - nu nesh bulit :lol: :lol: :lol:
aaaaaaa....da????? :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

eu credeam ca e vre-o chinezarie dupa modelul Adibas,Mike sau Puna.

mircea62

Mesaj de mircea62 »

DumiD scrie:eu credeam ca e vre-o chinezarie dupa modelul Adibas,Mike sau Puna.
Nu, e vorba de analfabetism!
Mircea B.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

mircea62 scrie:
DumiD scrie:eu credeam ca e vre-o chinezarie dupa modelul Adibas,Mike sau Puna.
Nu, e vorba de analfabetism!
Esti rau ! Dincolo de Prut, asa se vorbeste in limba romana ! :roll: :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cristi ionescu

Mesaj de cristi ionescu »

Am pescuit cu acest fir si este foarte bun.O problema poate sa o reprezinte grosimea, intrucat cel mai subtire este 0,28mm(cel putin eu nu am gasit mai subtire) si atunci s-ar putea sa ai o problema cu distanta, dar in rest are memorie mica, elongatie nu foarte mare este suficient de matasos,are rezistenta buna la nod si o foarte buna rezistenta la abraziune. Vizibilitatea pe timp de noapte nu este foarte buna dar te obisnuiesti. In rest daca mai ai intrebari si te pot ajuta, te ajut cu placere

lii3000

Mesaj de lii3000 »

cristi ionescu scrie:Am pescuit cu acest fir si este foarte bun.O problema poate sa o reprezinte grosimea, intrucat cel mai subtire este 0,28mm(cel putin eu nu am gasit mai subtire) si atunci s-ar putea sa ai o problema cu distanta, dar in rest are memorie mica, elongatie nu foarte mare este suficient de matasos,are rezistenta buna la nod si o foarte buna rezistenta la abraziune. Vizibilitatea pe timp de noapte nu este foarte buna dar te obisnuiesti. In rest daca mai ai intrebari si te pot ajuta, te ajut cu placere

Felicitari, un raspuns la subiect, nu ca cele...TZARANESTI de mai sus. Asa sunt unii, au impresia ca la la vest s-a inventat bunul simt, iar la est traiesc numai prosti. Un om nu poate fi desconsiderat doar pentru ca nu stie engleza, romana, gramatica sau matematica.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

lii3000 scrie:
cristi ionescu scrie:Am pescuit cu acest fir si este foarte bun.O problema poate sa o reprezinte grosimea, intrucat cel mai subtire este 0,28mm(cel putin eu nu am gasit mai subtire) si atunci s-ar putea sa ai o problema cu distanta, dar in rest are memorie mica, elongatie nu foarte mare este suficient de matasos,are rezistenta buna la nod si o foarte buna rezistenta la abraziune. Vizibilitatea pe timp de noapte nu este foarte buna dar te obisnuiesti. In rest daca mai ai intrebari si te pot ajuta, te ajut cu placere

Felicitari, un raspuns la subiect, nu ca cele...TZARANESTI de mai sus. Asa sunt unii, au impresia ca la la vest s-a inventat bunul simt, iar la est traiesc numai prosti. Un om nu poate fi desconsiderat doar pentru ca nu stie engleza, romana, gramatica sau matematica.
Cand ai acces la internet nu ai nici o scuza cand ceri parerea pe un forum de specialitate despre un produs si ii maltratezi denumirea in halul asta. Si nu acceptam critici de la un individ care foloseste tz in loc de diacritice.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”