noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:Totusi MTX CLASS are cel mai bun blank posibil . Asta stiu din fabrica .
...cel mai bun blank posibil pe care-l poate obtine acea fabrica. Mi-e greu sa cred ca fabrica aia e 'mnezo in domeniul blank-urilor si are acces la absolut toate tehnologiile care duc la fabricarea blancurilor.
Cat despre faza cu HI-S trimis la copiat...apreciez sinceritatea. Nici mie nu mi se pare etic si moral da' astea-s discutii. Interesu' poarta fesu' :lol:
Nu cred ca acei chinezi au cum sa copieze o lanseta 1 la 1. Daca ar fi asa era demult piata invadata de HaI-z-uri, CenTTury-uri si altele, la pret de seminte cu fix aceleasi performante(lol) iar firmele englezesti erau falimentare.
Sunt convins ca noile lansete Hakuto vor rupe la concursurile de casting si se vor vinde. Nu stiu cat de bine dar se vor vinde. Public probabil exista, cum exista si la rod-podul copiat care se vinde la niste bani multi.
Fiecare face ce vrea cu banii lui: cumpara originalul, chiar adca-i mai scump sau da banii pe copiute...mai bune, mai proaste...asta e.

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Iti raspund eu, atat cat cunosc:

Modelele Hi-S - Japonia
Modelele mai ieftine un pic gen E class - Coreea de Sud.

Japonia, Coreea de Sud si China sunt in acelasi continent: ASIA. Cred cu tarie ca sunt diferente imense de tehnologie intre Japonia si China.

In orice caz, ca sa darami orice spun aici, prezinta o informatie, o stire, un link cum ca Free Spirit produce in China.
Catch and Release

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

marian_popescu scrie:tind sa le asociez cu marfa din europa/niro, care, in majoritatea covarsitoare sunt niste mizerii.
Sunt niste mizerii pentru ca cei care le fabrica nu-si bat capul decat cu copierea lor, cat mai ieftin. Si n-au nici o treaba cu pescuitul. Daca a aparut unul ca Dan Mitranescu care le-a deschis un pic ochii, le-a cerut si ceva mai calitativ si facut mai cu cap, dupa anumite cerinte si nevoi, e de apreciat.
Marius Sârbu

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

De vazut cum va rezista proprietatile carbonului in timp...asta e cel mai important.
PS:
si dacia e facuta dupa un reno
si altii invart volanul de reno pe dacia nova.
Imagine

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu, inca o sugestie: la intalnirile intre asociati, tinuta obligatorie, se vine obligatoriu "bine imbracat", adicatelea (sa precizam si ce inseamna chestia asta) doar cu haine da firma (cu etichetele p'afar', la loc vizibil, inclusiv cea de la chilotii "Jolidon"), da? :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

ionut72 scrie:haine da firma (cu etichetele p'afar', la loc vizibil, inclusiv cea de la chilotii "Jolidon"), da? :D
Doar atat ai inteles? :)
Ma rog, toate cele bune in continuare.
Catch and Release

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sa zicem ca ai un eveniment si vrei sa te imbraci bine. Ce ai prefera, o camasa Tommy Hilfinger originala - care se vede ca e originala (si costa)
Daca nu poti sa-i scoti eticheta la vedere, scrii pe ea cu markerul! :D

Ma rog, eu cand vreau sa ma imbrac bine, o fac cu haine facute la comanda (inclusiv camasile) care n-au nici un insemn. Da asta-i alta discutie.

Oricum:

viper28

Mesaj de viper28 »

Multora li se par piperate preturile noilor modele de Hakuyo. Asta comparativ cu MTX14 (poate chiar si cu unele modele consacrate), dar nu am stat niciodata sa ne gandem la banii investiti in cercetare, dezvolare, nenumarate teste la care se adauga transportul, marketingul si multe altele. Peste tot auzi ca telefoanale, televizoarele plus multe alte prostii de la orice firma renumita, au preturi ridicate, iar un bun procent din fiecare pret este reprezent de : "mai platim si renumele". De ce sa nu ma gandesc, ca pescar care dau bani pe "arsenal", ca pentru un Shimano nu platesc mai mult decat ar merita? De ce sa nu fiu bucurus ca unul ca Dan Mitranescu imi aduce un bat la pret mai mult decat rezonabil (MTX14 - 400) care, apropo Osc1or, este din mai multe puncte de vedere peste Competition (ESTE O PARERE PERSONALA). DAR...dar diferenta de pret se regaseste exact si in diferetentele de pe lansete. Cine stie ca MTX Class nu o sa fie net superior lui Shimano Intensity? Poate o sa fie si o sa justifice pretul, poate nu o sa fie si o sa fie o risipa de timp. Cine stie?

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Ionut, camasa pe care am dat-o ca exemplu (poate ca un exemplu prost) are un insemn pe care aproape nu-l sesisezi.
Personal, chiar si in cazul unui eveniment, prefer sa ma imbrac cu haine no name, daca atat imi permit, si sunt original asa, decat sa ma imbrac intr-o copie.
Am simpatizat Hakuyo pentru faptul ca se adreseaza celora la inceput de drum prin produse ieftine. Dar asta cu copia de Hi-S...
Catch and Release

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@Adrian
Dar asta cu copia de Hi-S...
Eu n-am inteles ca ar fi copia lui Hi-S, ci doar ca Hi-s-ul a fost folosit si prezentat ca etalon pentru cerintele lui Dan. Ceea ce e cu totul altceva. Nu vad nimic gresit sa-i prezinti chinezului un Hi-S si sa-i spui: vezi lanseta asta? Vreau una mai buna daca se poate (din punctul de vedere al parametrilor) si care sa aiba pretul X.

Hai sa fim seriosi, Albert are dreptate aici, voi chiar credeti ca chinezu' poate sa copieze intocmai un Hi-S ... asa ... la iuteala, pac, pac (ca sa citez un "clasic") ? :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”