...cel mai bun blank posibil pe care-l poate obtine acea fabrica. Mi-e greu sa cred ca fabrica aia e 'mnezo in domeniul blank-urilor si are acces la absolut toate tehnologiile care duc la fabricarea blancurilor.Dan Mitranescu scrie:Totusi MTX CLASS are cel mai bun blank posibil . Asta stiu din fabrica .
Cat despre faza cu HI-S trimis la copiat...apreciez sinceritatea. Nici mie nu mi se pare etic si moral da' astea-s discutii. Interesu' poarta fesu'

Nu cred ca acei chinezi au cum sa copieze o lanseta 1 la 1. Daca ar fi asa era demult piata invadata de HaI-z-uri, CenTTury-uri si altele, la pret de seminte cu fix aceleasi performante(lol) iar firmele englezesti erau falimentare.
Sunt convins ca noile lansete Hakuto vor rupe la concursurile de casting si se vor vinde. Nu stiu cat de bine dar se vor vinde. Public probabil exista, cum exista si la rod-podul copiat care se vinde la niste bani multi.
Fiecare face ce vrea cu banii lui: cumpara originalul, chiar adca-i mai scump sau da banii pe copiute...mai bune, mai proaste...asta e.