Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
plasticul ala acolo nu prea are cum sa se uzeze, daca ar pune otel peste tot, ar avea 2 kg mulineta. Stii cum e si frumoasa si desteapta si cu bani, nu prea gasesti.player4 scrie:personal sunt curios in ce masura au inteles sa implementeze hagane gear-ul. Or fi schimbat si pinioanele de demultiplicare care erau din plasticul acela alb oare?
"Plasticul" respectiv este pus cu cap.nit_matias scrie:plasticul ala acolo nu prea are cum sa se uzeze, daca ar pune otel peste tot, ar avea 2 kg mulineta. Stii cum e si frumoasa si desteapta si cu bani, nu prea gasesti.player4 scrie:personal sunt curios in ce masura au inteles sa implementeze hagane gear-ul. Or fi schimbat si pinioanele de demultiplicare care erau din plasticul acela alb oare?
Gresesti!Dan Mitranescu scrie:"Plasticul" respectiv este pus cu cap.nit_matias scrie:plasticul ala acolo nu prea are cum sa se uzeze, daca ar pune otel peste tot, ar avea 2 kg mulineta. Stii cum e si frumoasa si desteapta si cu bani, nu prea gasesti.player4 scrie:personal sunt curios in ce masura au inteles sa implementeze hagane gear-ul. Or fi schimbat si pinioanele de demultiplicare care erau din plasticul acela alb oare?
Are suficienta rezistenta ca sa nu cedeze sau sa prezinte uzura in timp si totodata reduce zgomotul din mulineta. Folosirea metalului genereaza zgomote mai mari.
Piesa respectiva se face din duramid pentru ca este mai bine, nu pentru ca este mai ieftina.
Nu am negat ceea ce subliniezi tu acum, ba chiar am confirmat ceva mai sus faptul ca daca folosesti mulineta in mod normal, nu este absolut nicio presiune pe acele piese...Am zis doar ca sunt curios, ca si marketing, daca conceptia de hagane gear se refera si la cele 2 piese!!!!Dan Mitranescu scrie:Sunt foarte multe mulinete full metal care costa 100-400 lei ( nu neaparat 3000 lei ). Asta inseamna ca sunt peste Ultegra ?
Vorbim de un mecanism anume, in care se preteaza anumite materiale. Nu de alte mecanisme unde se cer anumite caracteristici ale materialelor.
Piesa aia din duramid despre care discutam, in mecanismul in care este prinsa, isi face treaba foarte bine. In niciun caz costurile mai mici nu au plasat-o acolo. Asta era ideea.
e parerea ta... Daca am ajuns sa vorbim de portile electrice, ca si argumente, nu pot decat sa trag concluzia ca tii neaparat sa dai impresia ca ai dreptate si sa fi cel care ultimul cuvant. In cazul de fata ( exact cele 2 piese din respectiva mulineta) parerea mea este ca daca ar fi metalice nu s-ar accentua zgomotul din cauza lor.Dan Mitranescu scrie:Discutam si facem presupuneri. Numai timpul da valoare mulinetelor.
Eu am precizat unul din motivele principale in care se inlocuieste metalul cu duramid, respectiv zgomotul. Mi-am luat-o si eu odata