Nu vreau sa am dreptate, presupuneam numai pe fondul exemplelelor intalnite de mine. La porti am gasit singura varianta in care se poate face diferenta concret intre metal si duramid. Exemple sunt multe. Chiar imi imaginez cautarea pe piata pentru o imprimanta cu pinioane metalice sau pentru toate electrocasnicele cu angrenaje ( roboti, mixere, feliatoare,... ) . Toate sunt cu pinioane din duramid, deoarece au la baza numai nepriceputi sau chitrosi.player4 scrie:e parerea ta... Daca am ajuns sa vorbim de portile electrice, ca si argumente, nu pot decat sa trag concluzia ca tii neaparat sa dai impresia ca ai dreptate si sa fi cel care ultimul cuvant. In cazul de fata ( exact cele 2 piese din respectiva mulineta) parerea mea este ca daca ar fi metalice nu s-ar accentua zgomotul din cauza lor.Dan Mitranescu scrie:Discutam si facem presupuneri. Numai timpul da valoare mulinetelor.
Eu am precizat unul din motivele principale in care se inlocuieste metalul cu duramid, respectiv zgomotul. Mi-am luat-o si eu odata
Pt. a lamuri situatia, nu pot decat sa sper ca le-au si facut metalice...
Inginer pt. mine e cel care profeseaza efectiv in domeniu, ca asa , stim ca multa lume are diplome si din varii motive, se ocupa cu alte cele..

P.S. treaba cu "ingineria" era altceva ... , in niciun caz ceva ironic, pentru ca discutiile astea le fac cu mare placere si cu un respect aparte pentru cine se baga in ele. Nu sunt inginer. Nu am diploma. Le-am lasat-o sa se spele cu ea pe cap.