Noul model de Cobra NASH

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danr
Puncte: 0

Re: Noul model de Cobra NASH

Mesaj de danr »

salut,
pretul lor va fi promotional o perioada, 49.9 euro
este posibil sa le avem in doua saptamani, daca sunt pe stoc in uk

multumesc

kitz

Mesaj de kitz »

preluare de pe facebook-Team Nash Romania-

''In ultima vreme tot mai multa lume a intrebat cat de departe pot fi lansate boilesurile cu ajutorul unui Cybershot, asa ca am apelat la ajutorul lui Terry Edmonds pentru a raspunde la aceasta intrebare. S-au folosit boiliesuri de 20mm Nash Monster Squid, iar aruncarile au fost masurate pe pamant. Noi speram la distante cuprinse in jurul valorii de la 120 yarzi (110m) dar am fost placut surprinsi cand Terry a reusit sa lanseze in mod constant 135 yarzi (124m) cu o singura mana si 145 yarzi (133m) cu amandoua mainile, toate astea in conditii normale de pescuit, cu vant lateral si umiditate atmosferica relativ ridicata. Multumim Terry!''

pretul este de la promotie acum si este de 29.99 lire si va tine pana pe 31 martie

danr

Mesaj de danr »

http://www.nashtackle.co.uk/cybershot.productInfo

undeva cineva a gresit o cifra, la ei pe site pretul promo este 39.99 lire 49.90 euro

kitz

Mesaj de kitz »

kitz scrie:preluare de pe facebook-Team Nash Romania-

''In ultima vreme tot mai multa lume a intrebat cat de departe pot fi lansate boilesurile cu ajutorul unui Cybershot, asa ca am apelat la ajutorul lui Terry Edmonds pentru a raspunde la aceasta intrebare. S-au folosit boiliesuri de 20mm Nash Monster Squid, iar aruncarile au fost masurate pe pamant. Noi speram la distante cuprinse in jurul valorii de la 120 yarzi (110m) dar am fost placut surprinsi cand Terry a reusit sa lanseze in mod constant 135 yarzi (124m) cu o singura mana si 145 yarzi (133m) cu amandoua mainile, toate astea in conditii normale de pescuit, cu vant lateral si umiditate atmosferica relativ ridicata. Multumim Terry!''

pretul este de la promotie acum si este de 39.99 lire si va tine pana pe 31 martie
Scuze am corectat greseala!Merci de atentionare

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Cu aceasta cobra poți Da cu bile de un anumit nr :?: (doar de 20 exemplu ) sau poți folosi si bile de 18,20,24 ?
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Rayzo

Mesaj de Rayzo »

merge foarte bine atat cu cele de 16 cat si cu cele de 20 mm ... sunt sigur ca si cele de 24 (nu am incercat)

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

Just Fish scrie:Cu aceasta cobra poți Da cu bile de un anumit nr :?: (doar de 20 exemplu ) sau poți folosi si bile de 18,20,24 ?
Modelu similar de la Solar puteai sa dai cu bile mici pana la bile de 25mm.
Avea o teava pt diametru mic pana in 18mm ce intra in maner ,iar pt diametre mai mari se dadea jos.
Asta de la Nash vad ca nu mai are acea teava dar sigur poti da cu bile incepand de la 18 pana la 24mm.

cata79

Mesaj de cata79 »

Rayzo scrie:merge foarte bine atat cu cele de 16 cat si cu cele de 20 mm ... sunt sigur ca si cele de 24 (nu am incercat)
a aparut la noi in magazine ?

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

Am vazut intamplator intr-un magazin o chestie din asta sf ...Nash cyber shot la 47,50 eur.Cand mai trec pe acolo imi voi cumpara una...sa vad daca si asta imi mai baga mana in ghips :lol:

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

max-carpfishing scrie:Am vazut intamplator intr-un magazin o chestie din asta sf ...Nash cyber shot la 47,50 eur.Cand mai trec pe acolo imi voi cumpara una...sa vad daca si asta imi mai baga mana in ghips :lol:
E usoara in schimb cam sparge bilele daca nu sunt tari si rulate calunea. :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”