Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Scuze am corectat greseala!Merci de atentionarekitz scrie:preluare de pe facebook-Team Nash Romania-
''In ultima vreme tot mai multa lume a intrebat cat de departe pot fi lansate boilesurile cu ajutorul unui Cybershot, asa ca am apelat la ajutorul lui Terry Edmonds pentru a raspunde la aceasta intrebare. S-au folosit boiliesuri de 20mm Nash Monster Squid, iar aruncarile au fost masurate pe pamant. Noi speram la distante cuprinse in jurul valorii de la 120 yarzi (110m) dar am fost placut surprinsi cand Terry a reusit sa lanseze in mod constant 135 yarzi (124m) cu o singura mana si 145 yarzi (133m) cu amandoua mainile, toate astea in conditii normale de pescuit, cu vant lateral si umiditate atmosferica relativ ridicata. Multumim Terry!''
pretul este de la promotie acum si este de 39.99 lire si va tine pana pe 31 martie
Modelu similar de la Solar puteai sa dai cu bile mici pana la bile de 25mm.Just Fish scrie:Cu aceasta cobra poți Da cu bile de un anumit nr(doar de 20 exemplu ) sau poți folosi si bile de 18,20,24 ?
a aparut la noi in magazine ?Rayzo scrie:merge foarte bine atat cu cele de 16 cat si cu cele de 20 mm ... sunt sigur ca si cele de 24 (nu am incercat)
E usoara in schimb cam sparge bilele daca nu sunt tari si rulate calunea.max-carpfishing scrie:Am vazut intamplator intr-un magazin o chestie din asta sf ...Nash cyber shot la 47,50 eur.Cand mai trec pe acolo imi voi cumpara una...sa vad daca si asta imi mai baga mana in ghips