Noul model de Cobra NASH

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cata79
Puncte: 0

Re: Noul model de Cobra NASH

Mesaj de cata79 »

multumesc pentru sfat Osiris
abia astept sa-mi vina :D :D

Osiris

Mesaj de Osiris »

Numai bine, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe tone...... aruncate :lol: :lol: :lol:

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Totusi bilele de 30+ le dam? cu ce
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Bilele de 30+ le poti arunca cu catapulta pentru bulgari - vei fi uimit sa vezi ce departe poti lansa o mana de bile folosind metoda asta!

In alta ordine de idei, am avut ocazia sa masor un astfel de baston fara cauciucul manerului turnat, si iata concluziile la care am ajuns:
-in conditii de maxima siguranta se pot lansa bile de maxim 22mm, fara absolut nici un risc de blocare a bilelor
-pentru a lansa bile de 24mm e nevoie sa introduceti in maner un adaos de spuma flotanta de forma cilindrica (talpa de slap) cu o lungime de aroximativ 8 cm deoarece diametrul "camerei de incarcare" in capatul manerului e mai mic decat in partea celalalta (~23mm in capat fata de ~26mm "la primire").
In urma acestui "tunning" Cyber Shot-ul nu-si modifica proprietatile de aruncare, ba chiar am senzatia ca distanta de nadire creste putin deoarece bratele din carbon se incarca unpic mai bine cu o bila mai grea/mai voluminoasa.
Legio - Patria Nostra !

Osiris

Mesaj de Osiris »

Ideal ar fi daca ar umbla si la greutate, undeva sub 150 de gr ar fi perfect.
Poate pui o vorba buna :wink:

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Pe vremea cand colaboram cu ei , am facut-o, si am atras atentia si asupra designului manerului de cauciuc care la utilizare intensiva poate cauza bataturi... Mi s-a raspuns ca asteapta feed back din piata si ca daca acesta nu vine, nu au nici un motiv sa modifice ceva functioneaza si asa.
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”