Parere lanseta fox warrior s 3,9m 3,5lb sau altele

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Parere lanseta fox warrior s 3,9m 3,5lb sau altele

Mesaj de Neamtul »

Dumi, lansetele astea de la Fox sunt perfect comparabile cu Hakuyo MTX 11 care au un raport calitate/pret excelent. As zice ca Fox-ul e chiar mai bun. Singura problema este ca s-au cam scumpit.
De ce nu ti-ai lua bete de 70lire de la Fox? Crezi ca la alte firme iei ceva mai bun la banii astia? Eu nu prea cred. Nu zic, ca nu exista variante mai bune dar diferente mari intre ele nu exista. In gama sub 100e(erau 390lei cand le-am avut) sunt printre cele mai bune lansete de pe piata, alaturi de Prologic C2, Chub RS Plus, MTX, MAD si ar mai fi cateva.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Nu mi-as mai lua nimic entry level, nu doar warrior. Chiar imi caut lansete noi acum, si n-am luat nicio secunda in consideratie d-alde warrior, black widow, alivio sau mtx 6. Daca tot schimb batul vreau ceva cat mai sus ca performante si cat mai la mijloc ca pret. Apropo, daca le iei din UK in momentul de fata sunt in jur de 370 de lei, ieftin ca braga, doar ca nu-s curios fiindca sunt sigur ca e un bat de maxim 200 de lei impachetat de fox (nu l-am tinut in mana si nici nu-s curios).

razel11

Mesaj de razel11 »

Crezi ca firme ca shimano sau century au castiguri mai mici la produsele lor in comparatie cu fox

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

[quote="DumiD"]Nu mi-as mai lua nimic entry level, nu doar warrior. Chiar imi caut lansete noi acum, si n-am luat nicio secunda in consideratie d-alde warrior, black widow, alivio sau mtx 6. Daca tot schimb batul vreau ceva cat mai sus ca performante si cat mai la mijloc ca pret. Apropo, daca le iei din UK in momentul de fata sunt in jur de 370 de lei, ieftin ca braga, doar ca nu-s curios fiindca sunt sigur ca e un bat de maxim 200 de lei impachetat de fox (nu l-am tinut in mana si nici nu-s curios).[/quote
Warrior e mult peste ce ai enumerat tu acolo. Diferenta de calitate este enorma.
Infine, tu stii ce iti doresti si oricum nu asta este subiectul topicului.
La mine este invers, nu as mai lua echipament scump decat daca castihg la loto, in rest o mulineta sau o lanseta sub 100e sunt tot ce-mi trebuie.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dumi,
Pentru un tip care se vrea analitic, doar expertiza ochiometrică nu are relevanță. :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Shimano sigur da, ca vand mai mult si-si permit sa nu exagereze cu taxa de fite. La Century clar platesti haraciul si peşcheşul mai mult decat face lanseta, da' ai lansete made in UK. Fox cred ca sunt undeva la mijloc.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

gabi1 scrie:Dumi,
Pentru un tip care se vrea analitic, doar expertiza ochiometrică nu are relevanță. :)
Pai le-am facut analiza, au modele de 10ft si 2.75lbs cu maner imbracat in intregime in pluta, e tot ce-mi trebuie sa stiu. Cat de diferite pot fi alea de 13ft si 3.5 sa poata sa duca un momitor si-un saculet la 120-130m? Sa fim seriosi, ca-s facute pe acelasi blank. Or fi grozave cu method feeder si 2 viermusi in ac de 14, ascuns dupa copac, la "stalking", da noi dormim bustean la pescuit si practicam tare si inainte :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:lol: :lol:
Serios discutând:
Ai avansat niște cifre fără un fundament argumentat, doar așa de dragul conversației(să-l agiți pe Neamțu) :lol: .
Dacă am avea acces la fișa fiscală și bilanțul contabil(pe căprării) atunci DA. :wink:
Stai că apare imediat osc1or și facem pace. :D :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Sincer nu vreau sa supar pe nimeni, sunt doar pareri personale. Or fi bune warrior, dar atat timp cat sunt entry level si cam la aceasi bani iti poti lua velocity, beastmaster sau 14 pe mine nu ma atrag. De ce sa-mi iau renault clio cand pot sa-mi iau skoda octavia...cam asta e...

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Cam fortata comparatia. :)
Fiecare cu parerea lui. Eu pot sa recomand Warrior fara retineri, le-am avut si stiu ce vorbesc.
Un 120m cu momitor arunci dar trebuie sa ai greutatea potrivita, adica sa nu depasesti greutatea maxima recomandata pentru lanseta respectiva.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”