dumitru1 scrie:Neamtul scrie:Fox-ul de 3,5lbs e mai puternic decat Shimano de 3lbs. Vorbesc aici strict de Warrior VS Velocity!
Si da, chiar daca unii nu vreti sa credeti, chiar exista pescari in Romania care nu doresc pari gen Velocity.

In aceasta categorie ma includ si pe mine si nu e vorba de bani, e vorba de gusturi.

neamntule , nu sti ce vorbesti afirmand ca fox e lanseta :1 ori nu ai vazut lansete decat pe internet .2 le deti si ancerci sa le faci reclama poate vrei sa le vinzi .Fox Warior sunt foarte scumpe (50 si 100 €)pentru categoria lor de chinezari jalnice
Dupa 7 seturi de bete Fox, cred ca stiu ce vorbesti. fox e scump in comparatie cu ce? Warrior e printre cele mai vandute modele pana in 100e si chiar fac banii aia! Nu mai vorbi prostii ca esti penibil cu afirmatii din astea!

Te-ai gasit tu sa imi spui despre bete cand am avut vreo 15 seturi de lansete(inclusiv Century care sunt cu mult peste Shimano)din care 5 Fox Warrior si doua Fox Horizon!
Si nu, nu vreau sa le vand, chiar ma bucur ca am gasit recent un set second hand in stare buna si crede-ma ca nu le dau pe bete mai de fite! La cat costa betele astea, nu ai prea multe variante!
Cate bete mi-au trecut mie prin mana, nu o sa ai tu in viata ta, te-ai gasit tu marele expert sa imi explici mie despre firme si lansete....
Ai avut tu bete Fox Warrior de zici ca sunt jalnice? Cu ce le compari? Bine ca toata lumea lauda raportul bun calitate/pret si te-ai gasit tu sa arunci niste afirmatii aiurea! Chiar esti penibil!
De ce as vrea sa vand betele mele Fox? Ca ai tu impresia ca sunt chinezarii jalnice, ma lasa rece atata timp cat eu le cunosc iar tu vorbesti din auzite!
Hai pa!