Parere lanseta fox warrior s 3,9m 3,5lb sau altele

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mrs
Puncte: 0

Re: Parere lanseta fox warrior s 3,9m 3,5lb sau altele

Mesaj de mrs »

Neamtul scrie:
dumitru1 scrie:Comparànd branduri tipul :fox,centuri,chub etc cu un brand de renume ca shimano este exact o comparatie àntre Logan si Ferari . Shimano daca luam àn calcul calitate pret e de neàntrecut. Fox ,centuri,chub de clasa medie costa càt un TX9 care este top de gamà SHIMANO deci haideti sà nu scriem aberati ridicole,Revenind la acest topic fox varrior nu àsi merita bani dupa cateva sezoane o sa cauti sa le vinzi pentru ca àsi pierd caracteristicile foarte repede iar ca sa le vinzi dupa cateva sezoane e un brand mai putin cunoscut ,despre Tribal Velociti eu detin 3 de 3,60 3,25 lb sunt destul de bune doar au neajunsuri din punctul meu de vedere cum le vroiam eu, varful putin mai moale antre primele 2 inele iar cotorul daca era mai usor se echilibra mai bine àn rest e destul de ok asi merita fiecare banut.
E clar, te pricepi la echipament ca bucatarul la mecanica! :lol:
Habar nu ai ce vorbesti! :wink:
Ai si tu lansete de crap de cateva zile si acum dai lectii despre branduri de lansete si caracteristici. De unde pana unde Shimano e mai firma decat celelalte? Plus ca un TX9 costa mai mult decat varful de gama de la Fox! :)
Horizon xtk este mai scump decat tx9.

dumitru1

Mesaj de dumitru1 »

Neamtul scrie:Fox-ul de 3,5lbs e mai puternic decat Shimano de 3lbs. Vorbesc aici strict de Warrior VS Velocity!

Si da, chiar daca unii nu vreti sa credeti, chiar exista pescari in Romania care nu doresc pari gen Velocity. :) In aceasta categorie ma includ si pe mine si nu e vorba de bani, e vorba de gusturi. :wink:
neamntule , nu sti ce vorbesti afirmand ca fox e lanseta :1 ori nu ai vazut lansete decat pe internet .2 le deti si ancerci sa le faci reclama poate vrei sa le vinzi .Fox Warior sunt foarte scumpe (50 si 100 €)pentru categoria lor de chinezari jalnice

mrs

Mesaj de mrs »

dumitru1 scrie:
Neamtul scrie:Fox-ul de 3,5lbs e mai puternic decat Shimano de 3lbs. Vorbesc aici strict de Warrior VS Velocity!

Si da, chiar daca unii nu vreti sa credeti, chiar exista pescari in Romania care nu doresc pari gen Velocity. :) In aceasta categorie ma includ si pe mine si nu e vorba de bani, e vorba de gusturi. :wink:
neamntule , nu sti ce vorbesti afirmand ca fox e lanseta :1 ori nu ai vazut lansete decat pe internet .2 le deti si ancerci sa le faci reclama poate vrei sa le vinzi .Fox Warior sunt foarte scumpe (50 si 100 €)pentru categoria lor de chinezari jalnice
Asa este... dumitru1 are dreptate... omul este "doxa" in materie de lansete.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

dumitru1 scrie:

Dupa 7 seturi de bete Fox, cred ca stiu ce vorbesti. fox e scump in comparatie cu ce? Warrior e printre cele mai vandute modele pana in 100e si chiar fac banii aia! Nu mai vorbi prostii ca esti penibil cu afirmatii din astea! :wink: Te-ai gasit tu sa imi spui despre bete cand am avut vreo 15 seturi de lansete(inclusiv Century care sunt cu mult peste Shimano)din care 5 Fox Warrior si doua Fox Horizon! 8) :wink:
Si nu, nu vreau sa le vand, chiar ma bucur ca am gasit recent un set second hand in stare buna si crede-ma ca nu le dau pe bete mai de fite! La cat costa betele astea, nu ai prea multe variante! :wink:
Cate bete mi-au trecut mie prin mana, nu o sa ai tu in viata ta, te-ai gasit tu marele expert sa imi explici mie despre firme si lansete.... :oops:
Ai avut tu bete Fox Warrior de zici ca sunt jalnice? Cu ce le compari? Bine ca toata lumea lauda raportul bun calitate/pret si te-ai gasit tu sa arunci niste afirmatii aiurea! Chiar esti penibil!
De ce as vrea sa vand betele mele Fox? Ca ai tu impresia ca sunt chinezarii jalnice, ma lasa rece atata timp cat eu le cunosc iar tu vorbesti din auzite! :lol:
Hai pa! :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”