parere spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

alinteodor79
Puncte: 0

Re: parere spod

Mesaj de alinteodor79 »

claudiue scrie:Te referi la spodul lui Marius?
Am nadit si eu cu el si mi-a placut! Arunca fff bine, are putere si e bine lucrat la banii astia!

Mai mult decat atat, de unde am nadit cu spodul asta am dat peste afara si cu Torrix-ul si cu Icon-ul. Si nu s-au suparat cum ca nadisem cu o biata lanseta de 2 milioane...ba din contra, i-au fost recunoscatoare!
Exact de spod-ul ala vorbeam.
Sigur nu ai avut probleme cu Torrix-ul, ca l-ai pus alaturi de un spod de doar 200 ron? :D

claudiue

Mesaj de claudiue »

Ba mi-a zis torrixu : " sa mi se crape inelele, rupe-m-as de la spigot sa ma rup daca nu m-a ajutat si pe mine saracia asta de spomb sa prind si eu un ciortan" !
Apoi au stat la bere impreuna pe sky-pod pana spre dimineata.... :))

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

Lucian, poate ne spui si noua ce spod folosesti tu. Asa ca sa intelegem cu ce compari spod-urile astea ieftine.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Ultimul post si cu asta gata.

Nu mai puneti intrebari retorice ("e vorba despre spodul lui Marius?" .... "da despre acel spod e vorba") ca toti stim despre ce spod e vorba - spodul lui Marius.

@Clau - Da tu cu Torrixul cat poti, sau cu Icon-ul si ma las eu de pescuit daca ajungi cu Carp Expertul incarcat cu spomb la distanta aia. Vezi ca spombul e filmat ca zboara la 140 metrii - si in acel filmulet nu cred ca e lansat cu un Carp Expert. Cel care a cerut parerea a spus clar ca nu vrea sa dea 80 metrii. Asa ca lasati vrajelile matinale.

@Alin - stii f bine ce spod am avut - ai dat cu el. L-am vandut pt ca nu ajungeam la distanta la care dadeam cu montura. Era un Beasmaster de 5.5 lbs. Cand voi strange banii pt un spod care intr-adevar sa ma ajute sa nadesc unde si lansez o sa imi iau unul pe masura.

Nu am nimic nu spodul lui Marius - e f bun pt banii astia.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

claudiue

Mesaj de claudiue »

de ce mi-as dori sa pescuiesc numai la 140 de metrii distanta?
exista peste si la 80 de metrii ;)

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Exista crap si la 5 metrii. La undita.

De ce ti-ai dori sa pescuiesti cu lansete :D

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

lucianman scrie:Ultimul post si cu asta gata.

Nu mai puneti intrebari retorice ("e vorba despre spodul lui Marius?" .... "da despre acel spod e vorba") ca toti stim despre ce spod e vorba - spodul lui Marius.

@Clau - Da tu cu Torrixul cat poti, sau cu Icon-ul si ma las eu de pescuit daca ajungi cu Carp Expertul incarcat cu spomb la distanta aia. Vezi ca spombul e filmat ca zboara la 140 metrii - si in acel filmulet nu cred ca e lansat cu un Carp Expert. Cel care a cerut parerea a spus clar ca nu vrea sa dea 80 metrii. Asa ca lasati vrajelile matinale.

@Alin - stii f bine ce spod am avut - ai dat cu el. L-am vandut pt ca nu ajungeam la distanta la care dadeam cu montura. Era un Beasmaster de 5.5 lbs. Cand voi strange banii pt un spod care intr-adevar sa ma ajute sa nadesc unde si lansez o sa imi iau unul pe masura.

Nu am nimic nu spodul lui Marius - e f bun pt banii astia.
Nu ai inteles nimic.
Cel mai bun spod e cel care te ajuta sa-ti faci treaba, indiferent de cat costa sau ce scrie pe el. Tu ai vandut spod-ul ala dupa 2-3 partide, insuficient ca sa te obisnuiesti cu el.
Ca si idee: cu MTX 12 am inceput sa ma obisnuiesc cu ele si sa lansez ok dupa 5-6 partide. Nici acum dupa un an nu sunt sigur ca le folosesc la capacitatea lor.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Nici tu.

Am spus doar ca daca iti permiti bete scumpe nu are rost sa te zgarcesti la spod... Nicidecum ca "se supara lansetele scumpe de pe rod pod" daca folosesti unul ieftin.

Asta e o ironie aleasa subtil de tine. :D

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

alege cu incredere foxul, eu am fost foarte multumit de el cat l-am folosit, arunca un ochi si la chub
parerea mea e ca sunt spoduri suficiente pt orice conditii de pescuit atat timp cat nu esti un aruncator la distante extreme peste 130 m sau competitii
spor

dragosg

Mesaj de dragosg »

silviu_ms scrie:alege cu incredere foxul, eu am fost foarte multumit de el cat l-am folosit, arunca un ochi si la chub
parerea mea e ca sunt spoduri suficiente pt orice conditii de pescuit atat timp cat nu esti un aruncator la distante extreme peste 130 m sau competitii
spor

fratilor vreau sa-mi iau un spod nu sa spunem povesti
unul care sa nu fie prea scump dar care sa treaca de 100 m cu spombul plin
am niste sk4 abia luate inca nu stiu sa dau la capacitatea lor dar 100 m e o distanta la care ma astept de la spodul ala
deci: ce recomandari serioase sunt? fox....chub...
zi buna si multumesc tuturor

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”