Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
darius123 scrie:Este un spod foarte ridig, pentru catapulta nu ai nevoie de asa ceva.Daca folosesti spombul umplut cu seminte ude, atunci se merita.Seamana foarte mult cu spodul de la Baracuda, care il gasesti mai ieftin.
Nu merita sa dai 240 ron pe Carp Expert, daca ai ocazia sa ti-l cumpere cineva din Cluj (ENERGO), il gasesti mult mai ieftin.
In Timisoara, spodul de la Baracuda, costa 150 ron.
Ideea cu spodul este ca trebuie sa ajungi acolo unde dai cu lanseta. Daca tu lansezi montura la 120 m si cu spodul iti lansezi spombul la 90 metrii atunci e in zadar.dragosg scrie:darius123 scrie:Este un spod foarte ridig, pentru catapulta nu ai nevoie de asa ceva.Daca folosesti spombul umplut cu seminte ude, atunci se merita.Seamana foarte mult cu spodul de la Baracuda, care il gasesti mai ieftin.
Nu merita sa dai 240 ron pe Carp Expert, daca ai ocazia sa ti-l cumpere cineva din Cluj (ENERGO), il gasesti mult mai ieftin.
merci de sfat
ideea e ca vreau sa dau cu spombul si ma gandesc sa aleg un spod care sa nu fie nici prea scump dar nici sa nu pot arunca decat 80 m cu el
Cristi Chiritoi scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-fox- ... 19833.html
is foarte multumit de acest spod
io personal vreo 110-115 m....dar un prieten de al meu (cu brate mai puternice) a masurat 112 rotiri cu mulineta Daiwa Emblem Spod 5500 pe care am fir de 0.22 si inaintas Berkley de 35 lbs (c-am 130 m)dragosg scrie:Cristi Chiritoi scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-fox- ... 19833.html
is foarte multumit de acest spod
Cam cat arunci cu ea cu spomb-ul?
Merci
ai folosit spod-ul de la Carp expert?lucianman scrie:Ideea cu spodul este ca trebuie sa ajungi acolo unde dai cu lanseta. Daca tu lansezi montura la 120 m si cu spodul iti lansezi spombul la 90 metrii atunci e in zadar.dragosg scrie:darius123 scrie:Este un spod foarte ridig, pentru catapulta nu ai nevoie de asa ceva.Daca folosesti spombul umplut cu seminte ude, atunci se merita.Seamana foarte mult cu spodul de la Baracuda, care il gasesti mai ieftin.
merci de sfat
ideea e ca vreau sa dau cu spombul si ma gandesc sa aleg un spod care sa nu fie nici prea scump dar nici sa nu pot arunca decat 80 m cu el
Am avut un spod de la Shimano (Beastmaster) si l-am vandut. NU reuseam sa lansez unde doream si in plus se cam inmuiase blankul. Ca si sfat...nu te zgarci la capitolul SPOD.
Daca ai bete de 700-1000 ron ca sa nu zic mai mult, ia-ti un spod pe masura, daca ai bete de 300-400 ia-ti acel Carp Expert.
Ideea in sine este ca spodul este poate cel mai folosit bat din husa ta. Imagineza-ti ca raportul de calitate se regazeste in timpul de rigiditate al blankului si automat in pret
Numai bine,