parere spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dragosg
Puncte: 0

parere spod

Mesaj de dragosg »

salutare
o parere despre acest spod?

http://www.totalfishing.ro/lanseta-et-c ... 12676.html

merci

darius123

Re: parere spod

Mesaj de darius123 »

Este un spod foarte ridig, pentru catapulta nu ai nevoie de asa ceva.Daca folosesti spombul umplut cu seminte ude, atunci se merita.Seamana foarte mult cu spodul de la Baracuda, care il gasesti mai ieftin.
Nu merita sa dai 240 ron pe Carp Expert, daca ai ocazia sa ti-l cumpere cineva din Cluj (ENERGO), il gasesti mult mai ieftin.
In Timisoara, spodul de la Baracuda, costa 150 ron.

dragosg

Mesaj de dragosg »

darius123 scrie:Este un spod foarte ridig, pentru catapulta nu ai nevoie de asa ceva.Daca folosesti spombul umplut cu seminte ude, atunci se merita.Seamana foarte mult cu spodul de la Baracuda, care il gasesti mai ieftin.
Nu merita sa dai 240 ron pe Carp Expert, daca ai ocazia sa ti-l cumpere cineva din Cluj (ENERGO), il gasesti mult mai ieftin.

merci de sfat
ideea e ca vreau sa dau cu spombul si ma gandesc sa aleg un spod care sa nu fie nici prea scump dar nici sa nu pot arunca decat 80 m cu el

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

dragosg scrie:
darius123 scrie:Este un spod foarte ridig, pentru catapulta nu ai nevoie de asa ceva.Daca folosesti spombul umplut cu seminte ude, atunci se merita.Seamana foarte mult cu spodul de la Baracuda, care il gasesti mai ieftin.

merci de sfat
ideea e ca vreau sa dau cu spombul si ma gandesc sa aleg un spod care sa nu fie nici prea scump dar nici sa nu pot arunca decat 80 m cu el
Ideea cu spodul este ca trebuie sa ajungi acolo unde dai cu lanseta. Daca tu lansezi montura la 120 m si cu spodul iti lansezi spombul la 90 metrii atunci e in zadar.

Am avut un spod de la Shimano (Beastmaster) si l-am vandut. NU reuseam sa lansez unde doream si in plus se cam inmuiase blankul. Ca si sfat...nu te zgarci la capitolul SPOD.

Daca ai bete de 700-1000 ron ca sa nu zic mai mult, ia-ti un spod pe masura, daca ai bete de 300-400 ia-ti acel Carp Expert.

Ideea in sine este ca spodul este poate cel mai folosit bat din husa ta. Imagineza-ti ca raportul de calitate se regazeste in timpul de rigiditate al blankului si automat in pret

Numai bine,
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

dragosg

Mesaj de dragosg »

Cristi Chiritoi scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-fox- ... 19833.html
is foarte multumit de acest spod

Cam cat arunci cu ea cu spomb-ul?
Merci

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

dragosg scrie:
Cristi Chiritoi scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-fox- ... 19833.html
is foarte multumit de acest spod

Cam cat arunci cu ea cu spomb-ul?
Merci
io personal vreo 110-115 m....dar un prieten de al meu (cu brate mai puternice) a masurat 112 rotiri cu mulineta Daiwa Emblem Spod 5500 pe care am fir de 0.22 si inaintas Berkley de 35 lbs (c-am 130 m)

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

lucianman scrie:
dragosg scrie:

merci de sfat
Ideea cu spodul este ca trebuie sa ajungi acolo unde dai cu lanseta. Daca tu lansezi montura la 120 m si cu spodul iti lansezi spombul la 90 metrii atunci e in zadar.

Am avut un spod de la Shimano (Beastmaster) si l-am vandut. NU reuseam sa lansez unde doream si in plus se cam inmuiase blankul. Ca si sfat...nu te zgarci la capitolul SPOD.

Daca ai bete de 700-1000 ron ca sa nu zic mai mult, ia-ti un spod pe masura, daca ai bete de 300-400 ia-ti acel Carp Expert.

Ideea in sine este ca spodul este poate cel mai folosit bat din husa ta. Imagineza-ti ca raportul de calitate se regazeste in timpul de rigiditate al blankului si automat in pret

Numai bine,
ai folosit spod-ul de la Carp expert?
pot sa-ti spun ca am folosit un spod de 200 ron si lansetele de pe rod-pod erau ca si preturi intre 900-1300 ron.
Chiar nu am observat greturi la spod din cauza asta. :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

Te referi la spodul lui Marius?
Am nadit si eu cu el si mi-a placut! Arunca fff bine, are putere si e bine lucrat la banii astia!

Mai mult decat atat, de unde am nadit cu spodul asta am dat peste afara si cu Torrix-ul si cu Icon-ul. Si nu s-au suparat cum ca nadisem cu o biata lanseta de 2 milioane...ba din contra, i-au fost recunoscatoare!

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Ai citit printre randuri Alin.

Nu am spus ca spodul lui Marius nu ar fi bun. Este bun. Am spus doar ca este cel mai solicitat bat din husa. Asta se va vedea in timp...cand va avea la activ sute de aruncari cu spombul incarcat.
Am spus mai sus : calitatea se reflecta in rigiditatea blankului pe viitor si in pret.

Asta e parerea mea. Ironia am simtit-o din prima.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”