Pareri lansete de crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

DumiD
Pescar de competitie

Re: Pareri lansete de crap

Mesaj de DumiD »

astea-s baliverne, cu testatul lansetei sa vezi ce ti se potriveste. ti se potrivesc toate, ca doar nu lansezi intr-un fel cu una cu actiune rapida si altfel cu una parabolica, tehnica de aruncare o sa fie aceeasi. vrei sa dai cu momitor la 120m iti iei par, ca n-ai alternative. cam asa se pune problema, pentru mv2 daca vrei sa te duci cu momitor si porumb n-ai ce face cu cormoranul sau cu okuma, mie mi-ar fi frica sa le incarc cu momitor de 70g plus nada si sa ma infig cat pot in ele si chiar daca as face-o nu cred ca as da la 110m.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

astea-s baliverne, cu testatul lansetei sa vezi ce ti se potriveste. ti se potrivesc toate,
I'auzi Lucian, daca toate ti se potrivesc, nu-ti ramane decat ... sa dai cu banu'! :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

acidutzu
Puncte: 0

Mesaj de acidutzu »

Salut,
Am la vanzare lansetele care iti trebuie:
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 25418.html
"Invingatorii nu pierd niciodata"

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

acidutzu scrie:Salut,
Am la vanzare lansetele care iti trebuie:
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 25418.html
ii trebuie, dar si pretul e dublu si jumate fata de variantele propuse la inceput :lol:

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Deocamdata nu prea sunt banuti de SONIK. Deci sa inteleg ca pentru 100-120m cu momitor sau plumb cu pasta nici una din lansetele selectate de mine nu prea sunt bune. Ma gandeam ca vor face fata la momitoare de 60g+nada(total 100-110g) :( Sa inteleg ca in bugetul meu(200-300ron/buc) nu am alta alegere inafara de MTX?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Sau baracuda competition, e ceva intre mtx 8 sau 9 si mtx 12 sau 14. Eu am baracuda competition si sunt foarte multumit. O alta varianta ar fi FL Strategist.
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Sau baracuda competition, e ceva intre mtx 8 sau 9 si mtx 12 sau 14. Eu am baracuda competition si sunt foarte multumit. O alta varianta ar fi FL Strategist.
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

lucian156 scrie:Deocamdata nu prea sunt banuti de SONIK. Deci sa inteleg ca pentru 100-120m cu momitor sau plumb cu pasta nici una din lansetele selectate de mine nu prea sunt bune. Ma gandeam ca vor face fata la momitoare de 60g+nada(total 100-110g) :( Sa inteleg ca in bugetul meu(200-300ron/buc) nu am alta alegere inafara de MTX?
MTX8 cu putere mare de aruncare sau MTX11 ceva mai moale , dar prin greutatea redusa a blank-ului si rezistenta mare la rupere ajunge in distanta un MTX8 , dar cu ceva bani in plus pentru comoditate ( usoara) si "placerea" :) in drill.

http://danmitranescu.ro/205-480/LANSETE ... -4-lbs.php
http://danmitranescu.ro/205-748/LANSETE ... -5-lbs.php

Cu ambele se pot arunca,cu momitor, 130-140m cu fir de 0,25 , fara sa se rupa .

P.S. Cum spunea si Ionut , lansetele se pot proba .

Sebastian_Bazuk

Mesaj de Sebastian_Bazuk »

Lucian,

Eu am 4 AKX-uri de mai bine de 2 ani. Pentru mine sunt superbe. Absolut nimic de reprosat. Sunt foarte multumit de actiunea lansetei si rigiditatea ei. Am pescuit in general in Delta cu ele, mai bine de 10 partide. Am avut dril-uri deosebite cu crapi de 3 - 8 kg (care nu se compara nicidecum cu crapii de 15 - 20 kg de pe balti). Lansetele se comporta foarte bine.
Ma bate un gand sa-mi iau MTX 14 dar asta doar pentru upgrade.
Din punctul meu de vedere, AKX-urile sunt ideale pentru trecerea de la Dragon.
Cred in Dumnezeu nu in ceea ce spun oamenii despre Dumnezeu!

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Multumesc de sfaturi Sebastian_Bazuk. Eu tot spre Cormoran AKX ma orientasem si am toata increderea ca voi fi multumit de ele. Spunemi te rog poti sa arunci cu ele 80-100m cu fir de 25 si inaintas textil?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”