Pareri lansete de crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nicucc
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pareri lansete de crap

Mesaj de nicucc »

lucian156 scrie:Deocamdata nu prea sunt banuti de SONIK. Deci sa inteleg ca pentru 100-120m cu momitor sau plumb cu pasta nici una din lansetele selectate de mine nu prea sunt bune. Ma gandeam ca vor face fata la momitoare de 60g+nada(total 100-110g) :( Sa inteleg ca in bugetul meu(200-300ron/buc) nu am alta alegere inafara de MTX?
Senzor Magic si nu o sa-ti para rau.

Preda

Mesaj de Preda »

Hmmm 4 zile,sa fim seriosi
Daca planul A nu merge,stai calm.Alfabetul mai are multe litere.

Preda

Mesaj de Preda »

Hmm Ionutz,in 3 zile e cam greu, degeaba îți spune cineva ce sa faci dacă nu exersezi,eu merg pe multe balti ar trebui sa am cite un set de lansete pt fiecare ?
Daca planul A nu merge,stai calm.Alfabetul mai are multe litere.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Hmmm 4 zile,sa fim seriosi

Cu indulgenta! Si presupunand ca "elevul" e ... asa ... mai amotric si un pic mai greu de cap! :)

eu merg pe multe balti ar trebui sa am cite un set de lansete pt fiecare ?

NU, daca mergi pe multe balti (cu topografie diferita), tu ar trebui sa ai un set de lansete ... semirapide (cel putin). Ai? Asta presupunand ca pescuiesti "din mana".
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

nicucc scrie:
lucian156 scrie:Deocamdata nu prea sunt banuti de SONIK. Deci sa inteleg ca pentru 100-120m cu momitor sau plumb cu pasta nici una din lansetele selectate de mine nu prea sunt bune. Ma gandeam ca vor face fata la momitoare de 60g+nada(total 100-110g) :( Sa inteleg ca in bugetul meu(200-300ron/buc) nu am alta alegere inafara de MTX?

:D :D :D

Da, deci omu' spune clar ca nu sunt banuti de sonik (cca. 900 de lei) si tu ii recomanzi senzor de 850!! De ce te-ai oprit la senzor si nu i-ai recomandat Century C2?!

Bugetul lui e de 200-300 lei/lanseta.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

ionut72 scrie:
nicucc scrie:

:D :D :D

Da, deci omu' spune clar ca nu sunt banuti de sonik (cca. 900 de lei) si tu ii recomanzi senzor de 850!! De ce te-ai oprit la senzor si nu i-ai recomandat Century C2?!

Eu le-am luat second (multumesc Doru Badila) cu 1400Ron/4 buc,sunt atat de multumit de ele incat dupa 2 ani de folosinta nici nu le vand cu 1500 sau poate chiar mai mult.

Si inca ceva fiecare-si cumpara scule in functie de ceea ce doreste,eu fiind mai dezordonat prefer sa cumpar un lucru de calitate second hand in pofida unuia nou si de o calitate mai slaba.Atunci cand le-am cumparat am incercat si eu un sondaj si s-a dovedit a fii de bun augur deoarece am primit sfaturi pertinente si un suport exemplar.

http://www.crapmania.ro/forum/tehnici-s ... c3615.html

Batul care NU e rupt e bun?(asta gasesc ca ar fi o intrebare pentru toti cei care sunt in domeniu)

Oare de ce un un Audi A4 din 2011 face cat 4 Loganuri???

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu iti recomand sa nu-ti iei AKX. Finisajele, inelele, lasa de dorit. Nu cred ca vei lansa 110m cu momitor in veci cu lanseta asta. La urma urmei, n-ai nici un motiv sa nu alegi MTX, oricare din variante. Plus ca sunt cateva oferte bune pe forum. Desi daca alegi varianta de 360m, te incadrezi in pret direct in magazin !

romanraul

Mesaj de romanraul »

Cu Okuma Epix v2 am scos frumusetea de crap din imagine 20.8 kg cu tot cu saltea ma rog intr 18-19 kg... era prea somnoros la ora aia... a fost o placere si este o lanseta buna....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

ionut72 scrie:
Daca ai buget 200-300 lei/lanseta, iti recomand ce am si eu in dotare in acest moment: Baracuda Competition 3,9m 3,5 lbs. Nu sunt finisate ele ca lansetele de top dar te asigur ca vei arunca cu naditorul peste 100m cu putin antrenament.
Eu sunt foarte multumit si de cum se comporta aceste lansete in drill!
Critic echilibrat

lucian156

Mesaj de lucian156 »

pana la urma s-a mai marit putin bugetul si m-am orientat spre Fos Warrior S 3.90 3.5lb. Am fost sa le vad live si m-au cucerit. Asa ca in noiembrie urmeaza sa-mi cumpar 3 buc care vor fi completate de 3 mulinete Okuma powerliner sau okuma axeon. Sper sa fie o alegere buna si sa-mi ofere satisfactii pe balta. Va multumesc nespus pentru sfaturi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”