ionut72 scrie:nicucc scrie:lucian156 scrie:Deocamdata nu prea sunt banuti de SONIK. Deci sa inteleg ca pentru 100-120m cu momitor sau plumb cu pasta nici una din lansetele selectate de mine nu prea sunt bune. Ma gandeam ca vor face fata la momitoare de 60g+nada(total 100-110g)

Sa inteleg ca in bugetul meu(200-300ron/buc) nu am alta alegere inafara de MTX?
Senzor Magic si nu o sa-ti para rau.
Da, deci omu' spune clar ca
nu sunt banuti de sonik (cca. 900 de lei) si tu ii recomanzi senzor de 850!! De ce te-ai oprit la senzor si nu i-ai recomandat Century C2?!
Bugetul lui e de 200-300 lei/lanseta.
Eu le-am luat second (multumesc Doru Badila) cu 1400Ron/4 buc,sunt atat de multumit de ele incat dupa 2 ani de folosinta nici nu le vand cu 1500 sau poate chiar mai mult.
Si inca ceva fiecare-si cumpara scule in functie de ceea ce doreste,eu fiind mai dezordonat prefer sa cumpar un lucru de calitate second hand in pofida unuia nou si de o calitate mai slaba.Atunci cand le-am cumparat am incercat si eu un sondaj si s-a dovedit a fii de bun augur deoarece am primit sfaturi pertinente si un suport exemplar.
http://www.crapmania.ro/forum/tehnici-s ... c3615.html
Batul care NU e rupt e bun?(asta gasesc ca ar fi o intrebare pentru toti cei care sunt in domeniu)
Oare de ce un un Audi A4 din 2011 face cat 4 Loganuri???