Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu am spus nimic de crapat, ci de desfacut balamaua. De crapat nu exista lucru pe lumea asta sa nu se crape ( solid ) si pe deasupra sunt multe metode cu care se reuseste acest lucru.sorinD scrie:Eu am cumpărat spombul săptămâna trecută și mi s-a spus că este modelul nou, care nu mai crapa. Cum obiectul este la magazin te poți convinge singur din ce generație este și ce s-a întâmplat cu el. În mod sigur voi face cum zice și Vlăduț, adică voi avea câteva la mine, că nu se știe cum le pierd. Și de data asta am avut 2 bucăți. Am continuat nadirea cu cel original.
cat costa ? si de unde se poate cumpara ?sebas scrie:Exista pe piata, aparut in Italia, o racheta tip spomb care se numeste Crashball CX.
Are inchidere magnetica eliminand mecanismul din interior si este mult mai bun decat spombul, atat la aruncari cat si la recuperari.
Totusi este asemanator la pret.
Cel din imagine rotund nu-l recomand, e mic si prost![]()
Eu am cuparato de la un magazin din Barcelona.mihai turiac scrie: cat costa ? si de unde se poate cumpara ?
MARELE ALB are 80 de grame?!Dan Mitranescu scrie:De cel putin o luna a aparut un nou spomb ( cel alb ) . La acesta balamaua este plina si nu se mai desface.
http://danmitranescu.ro/247-1297/RACHET ... RE-ALB.php