pareri Ultima Power Steel

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ingerasdefoc
Puncte: 0

pareri Ultima Power Steel

Mesaj de ingerasdefoc »

Salut.
A folosit cineva Ultima Power Steel?
Pareri?
Multumesc.

cipica
Partener Crapmania.ro

Re: pareri Ultima Power Steel

Mesaj de cipica »

da, este excelent, la fel ca toate firele ultimate

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Multumesc.Intr o comparatie cu Stren Original Clear?
Ai alege tot Ultima?

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

nu am folosit Stren...

freddieczt

Mesaj de freddieczt »

Stren Original Clear folosesc de aproximativ 2 ani , de 0.20 pentru aruncat si 0.41 pentru plantat , sunt foarte multumit de fir
Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth, follow only beauty, and obey only love

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Stren original clear as vrea si eu pt Prut.am nevoie de un fir strong!de ultima nu s a plans nimeni.un singur tip a zis ca a avut probleme cu lungimea firului la 3 role de ultima...in rest numai cuvinte de lauda.faza e ca nu as da multi bani pe un fir si sa l las prin agataturile de pe Prut...te cam doare inima cand esti nevoit ori sa l tai ori sa tragi de lanseta pana face poc...as merge pe Stren pt ca din cate stiu au o traditie destul de buna in spate.Azi un prieten mi a zis ca a luat din Ro firul si a avut numai probleme cu el..pocnea ca un fir de ata..explicatia nu o am dar tind sa cred ca a fost un lot mai vechi sau...un fake...habar nu am...
FREDDIE unde ai cumparat firul?Totalfishing cumva? Si unde e facut?E.U sau statele unite?

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

ingerasdefoc scrie:Stren original clear as vrea si eu pt Prut.am nevoie de un fir strong!de ultima nu s a plans nimeni.un singur tip a zis ca a avut probleme cu lungimea firului la 3 role de ultima...in rest numai cuvinte de lauda.faza e ca nu as da multi bani pe un fir si sa l las prin agataturile de pe Prut...te cam doare inima cand esti nevoit ori sa l tai ori sa tragi de lanseta pana face poc...as merge pe Stren pt ca din cate stiu au o traditie destul de buna in spate.Azi un prieten mi a zis ca a luat din Ro firul si a avut numai probleme cu el..pocnea ca un fir de ata..explicatia nu o am dar tind sa cred ca a fost un lot mai vechi sau...un fake...habar nu am...
FREDDIE unde ai cumparat firul?Totalfishing cumva? Si unde e facut?E.U sau statele unite?
Atunci ia-ti Sufix Ultraknot.... :wink:
slowly we rot- by Obituary

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Roby,am ultraknot pe tamburii pt balti :)
vreau un fir clear si as vrea Stren ul...poate ma lamureste Freddie

freddieczt

Mesaj de freddieczt »

@ ingerasdefoc

da l-am luat de la TF , scrie pe el ca e produs in US iar pe site este specificat ca este pentru piata americana
Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth, follow only beauty, and obey only love

freddieczt

Mesaj de freddieczt »

stiu ca acum cativa ani a fost o problema cu un lot de fire Stren care se pare ca erau vechi/coapte si se rupeau , dar la TF din cate stiu au lot nou

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”