Stren original clear as vrea si eu pt Prut.am nevoie de un fir strong!de ultima nu s a plans nimeni.un singur tip a zis ca a avut probleme cu lungimea firului la 3 role de ultima...in rest numai cuvinte de lauda.faza e ca nu as da multi bani pe un fir si sa l las prin agataturile de pe Prut...te cam doare inima cand esti nevoit ori sa l tai ori sa tragi de lanseta pana face poc...as merge pe Stren pt ca din cate stiu au o traditie destul de buna in spate.Azi un prieten mi a zis ca a luat din Ro firul si a avut numai probleme cu el..pocnea ca un fir de ata..explicatia nu o am dar tind sa cred ca a fost un lot mai vechi sau...un fake...habar nu am...
FREDDIE unde ai cumparat firul?Totalfishing cumva? Si unde e facut?E.U sau statele unite?
ingerasdefoc scrie:Stren original clear as vrea si eu pt Prut.am nevoie de un fir strong!de ultima nu s a plans nimeni.un singur tip a zis ca a avut probleme cu lungimea firului la 3 role de ultima...in rest numai cuvinte de lauda.faza e ca nu as da multi bani pe un fir si sa l las prin agataturile de pe Prut...te cam doare inima cand esti nevoit ori sa l tai ori sa tragi de lanseta pana face poc...as merge pe Stren pt ca din cate stiu au o traditie destul de buna in spate.Azi un prieten mi a zis ca a luat din Ro firul si a avut numai probleme cu el..pocnea ca un fir de ata..explicatia nu o am dar tind sa cred ca a fost un lot mai vechi sau...un fake...habar nu am...
FREDDIE unde ai cumparat firul?Totalfishing cumva? Si unde e facut?E.U sau statele unite?