Taburul are aceasi capacitate ca si reductia de 3500, pe care o punem pe un tambur de xtb ci4+ in cazul meu, chiar daca rolul reductiei este sa te scuteasca de umplutura, uite ca nu este chiar asa...
Eu am bagat 160-170 manivele de fir 0.27mm ca umplutura + fir principal de 0.25mm vreo 230 de manivele si mai intra, deci in nici un caz nu intra doar 200m de 0.20mm cum spun ei...
Sincer nu iti recomand mulineta asta, mai bine iti iei xsb ci4+ sau xtb ci4+ din afara si iesi undeva pe la 850 de lei pe bucata cu 3 tamburi la mulineta si 3 seturi de reductii la fiecare tambur, sa nu mai vorbim si de greutatea redusa si de sistemul de strangere al manivelei
Aici ai niste poze cu un tambur de 14000 de xtb ci4+, cu reductia de 3500 fara fir, si cu reductia pusa si firul pus exact cum am scris mai sus, doar ca firul asta principal este de 0.26 sufix sinergy, deci chiar intra mai mult

Singurul lucru foarte misto la mulineta asta este frana cu care a venit, nu ii mai trebuie modificari, are cursa scurta si nu mai trebuie sa invarti 3 ore la fluturele ala...