Caută la Baracuda. Daca îmi aduc bine aminte cred ca au o husa de dimensiuni aproximativ ce cauti tu gen C2, care are 205 cm, dar mai mica, 1,5 sau 1,6 m.Spor la căutări!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Modelul de acum doi ani a fost conceput prost prin pozitionarea incorecta a buzunarului in care intra mulineta.( era prea jos )Cucu Ionel scrie:Am cumparat aceasta husa acu' 2 ani tocmai ptr. betele din 3 buc. ce le aveam, folosite la Dunare sau pe balti mai mici ( betele erau doua Hakuyo si doua Baracuda) si am avut surpriza neplacuta de a nu putea baga betele cu tot cu mulinete, nu mai retin exact ce nu era in regula, parca-i mult prea scurta in partea de jos, adica nu se potrivesc mulinetele in acel sac special pt. ele s-au era prea scurta in gen., ar fi bine de probat inainte de a o cumpara.
Am luat husa recomandată de dvs. In afara de mici dificultati cu inelul de 50 care datorita distantei fata de capătul tronsonului 2 intră cam fortat in compartiment, in rest e super ok, am facut deja cateva iesiri cu ea.Dan Mitranescu scrie:http://danmitranescu.ro/116-600/HUSE/HU ... RAP-C4.php