Recomandare husa pt 4 lansete cu mulinete?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Marian Tomescu
Puncte: 0

Mesaj de Marian Tomescu »

Caută la Baracuda. Daca îmi aduc bine aminte cred ca au o husa de dimensiuni aproximativ ce cauti tu gen C2, care are 205 cm, dar mai mica, 1,5 sau 1,6 m.Spor la căutări!

Sent from my iPhone using Tapatalk
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

ionut72
pescar de competitie

Re: Recomandare husa pt 4 lansete cu mulinete?

Mesaj de ionut72 »

Ceea ce cauti tu se gaseste la Baracuda si se numeste "Geanta lansete pentru crap C4", lungime 145 cm, si este, conform producatorului, Pentru 4 lansete crap de 3,9m din 3 tronsoane, echipate cu mulinete .
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Marian Tomescu

Mesaj de Marian Tomescu »

Ceea ce cauti tu se gaseste la Baracuda si se numeste "Geanta lansete pentru crap C4", lungime 145 cm, si este, conform producatorului, Pentru 4 lansete crap de 3,9m din 3 tronsoane, echipate cu mulinete

La asta ma refeream!

Sent from my iPhone using Tapatalk
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Da, am gasit husa respectiva, si se pare ca este intr-adevar ceea ce caut eu! Multumesc pentru indrumare! ;)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Am cumparat aceasta husa acu' 2 ani tocmai ptr. betele din 3 buc. ce le aveam, folosite la Dunare sau pe balti mai mici ( betele erau doua Hakuyo si doua Baracuda) si am avut surpriza neplacuta de a nu putea baga betele cu tot cu mulinete, nu mai retin exact ce nu era in regula, parca-i mult prea scurta in partea de jos, adica nu se potrivesc mulinetele in acel sac special pt. ele s-au era prea scurta in gen., ar fi bine de probat inainte de a o cumpara.
Fir intins

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cucu Ionel scrie:Am cumparat aceasta husa acu' 2 ani tocmai ptr. betele din 3 buc. ce le aveam, folosite la Dunare sau pe balti mai mici ( betele erau doua Hakuyo si doua Baracuda) si am avut surpriza neplacuta de a nu putea baga betele cu tot cu mulinete, nu mai retin exact ce nu era in regula, parca-i mult prea scurta in partea de jos, adica nu se potrivesc mulinetele in acel sac special pt. ele s-au era prea scurta in gen., ar fi bine de probat inainte de a o cumpara.
Modelul de acum doi ani a fost conceput prost prin pozitionarea incorecta a buzunarului in care intra mulineta.( era prea jos )
Acum buzunarele sunt puse la cota corecta pentru majoritatea lansetelor.

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Am luat husa recomandată de dvs. In afara de mici dificultati cu inelul de 50 care datorita distantei fata de capătul tronsonului 2 intră cam fortat in compartiment, in rest e super ok, am facut deja cateva iesiri cu ea.

Nu ar trebui sa aibe o bara de rigidizare? Am vazut ca la interior are un buzunar care eu bănuiesc că pt asa ceva este...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”